Samsø Festival nær udsolgt: Forventer fantastisk fest

Solen skinner og billetter går som varmt brød. I næste uge er der Samsø Festival

Arkivfoto.

Sådan her ser der ud på festivalpladsen på Samsø netop nu. Foto: Samsø Festival

Sådan her ser der ud på festivalpladsen på Samsø netop nu. Foto: Samsø Festival

1 af 3

Vanen tro er Uge 29 lig med Samsø Festival, og festivalen på øen sælger stadig masser af billetter

- Det går rigtig godt, og solen skinner, så det er fantastisk og som det skal være. Vi forventer at have udsolgt af partoutbilletter i løbet af weekenden, og så bliver der mulighed for at købe nogle enkelte dagsbilletter i døren, siger PR-ansvarlig hos Samsø Festival Thomas Jakobsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Samsø får ekstra mobilmast - men kun for en stund

Der er i alt 6.200 billetter i salg til Samsø Festival, og dertil kommer så den mængde frivillige medarbejdere, der skal til for at få en sådan festival op og køre. 

- Vi har haft udsolgt de seneste tre år. Det bliver fjerde år i år, og det er på trods af, at vi har hævet vores publikumstal, siger Thomas Jakobsen. 

 

Han fortæller også, at opbygningen af pladsen skrider godt frem, og at den ikke mindst er hjulpet på vej af det pæne vejr, der har været de seneste dage. 

Læs også Aarhus kigger nærmere på mulighed for hurtigfærge til Samsø

Derefter er der bare at holde sig til en opskrift, som er blevet perfektioneret de senere år. For egentlig er det ikke nødvendigt for Samsø Festival at ændre noget særligt til 2017-udgaven af festivalen. 

- Vi har ikke de store nye ting i år. Vi lavede en del nye barer og forbedringer sidste år. Men vi kører efter samme princip som sidste år, hvor det kørte rigtig godt, så vi forventer, at det bliver en fantastisk fest, siger Thomas Jakobsen.

Læs også Nyt liv i debatten om færge mellem Samsø og Aarhus

Blandt de musikalske indslag på dette års Samsø Festival er L.O.C., Gnags, Infernal, Rasmus Walter, Johnny Madsen, Magtens Korridorer, Beth Hart, Carpark North, Gulddreng og mange flere.