Så lykkes det: Konkursramt efterskole solgt for millionbeløb

Nord-Samsø Efterskole, der gik konkurs sidste sommer, er solgt på tvangsauktion for 1,7 millioner. Bag købet står Randers-selskab

Der kan ske meget på få uger.

Da den konkursramte Nord-Samsø Efterskole skulle under hammeren i november, lød tvangsauktionens eneste bud på 100.000 kroner.

Det var ikke nok, og derfor blev skolen sendt på en ny tvangsauktion. Den foregik tirsdag i Aarhus, og der var købelysten til at få øje på. 

Der var flere bud på Nord-Samsø Efterskole, som endte med at blive solgt for 1,7 millioner kroner.

Det er selskabet CM Soft Ware - Danmark ApS med base i Randers, som har købt ejendommen, der frem til sommeren 2016 fungerede som efterskole.

Med i handlen følger kontorfaciliteter, spisesal, stort køkken, værksteder, klasserum, foredragssal, en mindre idrætshal og 70 sengepladser fordelt på 25 værelser. 

Jens Brusgaard, kurator og advokat på ejendommen, er positivt overrasket over, hvordan der på det seneste har været stor interesse for ejendommen. 

- Salen, hvor tvangsauktionen blev holdt, var fyldt til sidste plads. Der har været stor interesse for at se ejendommen - siden den første auktion har cirka 20 personer været på besigtigelse, siger han.

Jens Brusgaard fortæller, at salget af Nord-Samsø Efterskole giver penge nok til at betale Nykredit det, man skylder kreditforeningen. Derudover bliver der penge til at betale en pæn del af det, man skylder Samsø Kommune. 

TV 2 I ØSTJYLLAND forsøger at få en kommentar fra CM Soft Ware - Danmark ApS.  

Vaccine

Vaccineeksperiment forløber gnidningsfrit

inger_kjaer_hoejbjerg_0

Vildskov vækker følelser: - Debatten har en hård og uforsonlig tone

Slik-drenge

play Da nattelivet lukkede ned, blev de slik-pushere

20201026164010681_1000.jpg

Overlæge forbereder sig på flere smittede: - Formentlig mindre mandefald denne gang

Skærmbillede 2021-02-26 kl. 13.08.45

Kommune indfører særlige corona-tiltag ved populær bro

politibil

Politiet offentliggør billeder af mistænkt efter røveri