Poul Krebs udgiver pirat-cd?er

Musikeren fra Samsø udgiver som første danske kunstner samtlige koncerter fra kommende turné på cd.

Pearl Jam har gjort det længe. Peter Gabriel, The Who og en lang række andre internationale artister har også gjort det - og nu bliver sangeren Poul Krebs fra Samsø den første, der prøver det i Danmark.

Den landskendte musiker har besluttet at udgive samtlige koncerter fra den forestående forårsturné på cd. Det betyder, at de 11 koncerter, Poul Krebs og bandet spiller i perioden fra 20. februar - 9. marts, alle vil blive gjort tilgængelige for publikum som såkaldte 'officielle piratplader'.

Hver koncert vil blive sat til salg som en dobbelt-cd med hele koncerten, sådan som den blev hørt og mixet af Poul Krebs' teknikere på aftenen.

- Jeg har både tænkt mig at spille nyt og gammelt materiale på denne turne, så måske får publikumen optagelse af sange der endnu ikke er udgivet og måske kun bliver spillet den ene aften - vi ved jo aldrig helt hvad der sker, siger Poul Krebs i en pressemeddelelse.

De 11 koncert-cd' er vil kun blive solgt direkte til publikum på de enkelte aftener - eller efterfølgende via Poul Krebs' officielle hjemmeside.