Folkeklubben på Samsø Festival: Som vi drømte om

TV2 ØSTJYLLAND mødte Folkeklubben efter deres optræden på Samsø Festival

02:48

Samsø Festival er i fuld gang, og det samme er ’Sommer i Østjylland’, som vi sender LIVE på TV2 ØSTJYLLAND hver aften i forbindelse med nyhedsudsendelsen klokken 19.30.

I aftes var ’Sommer i Østjylland’-holdet på Samsø Festival, og her blev Folkeklubben sat i stævne efter deres koncert på festivalen.

Læs også Samsø Festival melder udsolgt og er klar til camping

En koncert der ifølge Rasmus Dall fra bandet gik rigtig godt. 

- Det var fuldstændig som vi drømte om. Vi skulle lige råbe en ekstra gang af publikum, men så blev det et magisk rockbrag, siger han.

02:05

Se en lille Q&A-session med Folkeklubben her. 

Luk video

Samtidig afslørede sanger Kjartan Arngrim, at man måske mister lidt af lysten til at være på festival som gæst, når man spiller så mange koncerter på dem, som man gør.

- Jeg er i bund og grund lidt et asocialt menneske. Vi spiller måske 40 festivaller hvert år, og så bliver ens sociale behov dækket vel rigeligt ind, så når vi har spillet på en festival tager vi ud og hygger os, men ellers tager vi hjem til vores koner og ukristeligt mange børn, siger han. 

Læs også Samsøs bedste kartoffelmad fundet: Hædret af stjernepanel

Men færgeforbindelserne fra Samsø har dog alligevel tvunget Folkeklubben ud i en overnatning på festivalen – eller rettere på et nærtliggende hotel. Så Kjartan Arngrims sociale kompetencer blev alligevel udfordret.

- Nu tror jeg bare, vi skal finde en regnjakke, og så skal vi i baren, Rasmus Jusjong fra bandet.

Se hele interviewet øverst i artiklen.