Zinglersen: Franskmænd overraskede os

Randers HK kæmpede sig til et fornuftigt resultat mod et fransk hold, der overraskede med sit kollektiv

Det var et overraskende kollektivt spillende Nimes-hold, som Randers HK lørdag spillede 27-27 med i første kamp af ottendedelsfinalerne i EHF Cuppen.

Det siger Randers HK-træner Ryan Zinglersen over telefonen fra Frankrig, hvor han og resten af Randers HK stadig befinder sig.

- Som kampen skrider frem, er det et godkendt resultat. Vi har modtaget forskellige informationer om Nimes, og vi bliver overraskede over, at de spiller så kollektivt, som de gør i forhold til fransk håndbold, der tit er meget individuelt betonet. De spiller faktisk flydende og flot håndbold, som bliver styret af en velspillende Mouna Chebbah, der jo har en fortid i Viborg. De har faktisk et rigtig godt hold, siger Ryan Zinglersen til tv2oj.dk.

Specielt italiensk dommerpar

Kampen blev overværet af 2.000 tilskuere og fløjtet af et dommerpar, som ifølge Ryan Zinglersen var en oplevelse i sig selv.

- Vi oplevede et italiensk dommerpar, jeg har aldrig haft et italiensk dommerpar før, som var langt under den standard, som vi kender herhjemme. Man var altid i tvivl om, om de pegede på straffepletten, eller hvad de kunne finde på, siger Ryan Zinglersen.

Randers HK fik flot resultat i Frankrig

Formiddagen er blevet brugt i det sydfranske - Nimes ligger mellem Montpellier og Marseille, og der havde Randers-spillerne og træneren et godt møde.

- Vi har haft et fantastisk godt evalueringsmøde, som både var super godt og langt, hvor vi fik snakket mange ting igennem, siger Ryan Zinglersen, der understreger, at fokus lige nu ikke er på returopgøret i Randers på lørdag.

- Vi har også en forfærdelig vigtig kamp onsdag mod Team Tvis - den er mindst ligeså vigtig, hvis ikke vigtigere, siger Randers HK-træneren.

Anne Sophie Nieman Jensen

Bekymret elevrådsformand: - Nogle sidder som zombier foran skærmen

minkgrave20201108-144030-L-1920x1281we

Aftale indgået om erstatning til minkavlere

Skærmbillede 2021-01-25 kl. 11.41.32

playLars købte sin afdøde svigersøns pølsevogn – nu svines den til

image001

Nye planer: Verdens førende børnehospital skal ligge i Østjylland

Pøt Mølle Frijsenborg Slotskro 1

playKromand presset af flytninger – frygter for den første tid efter genåbning

Retten i Randers byret byretten domstol

Mand sendt på psykiatrisk afdeling efter overfald på to kvinder