Wozniacki vil være mor

Wozniacki afslørede en anden side af sig selv

02:17

1 af 2

Fra Centre Court i US Open til Randers midby. Tennisstjernen Caroline Wozniacki lagde tirsdag vejen forbi det kronjyske. I Randers var de interesseret i mere end bare tennis.

Caroline Wozniacki begyndte sit ophold i Randers med at sige, at hun var træt af de samme spørgsmål fra journalister. Derfor satte TV 2 | ØSTJYLLAND sig for at gribe hende lidt anderledes an. Og det kom der noget ganske interessant ud af - en helt ny side af tennisstjernen kom frem i dagens lys.

Wozzy udenfor tennisarenaen

Vores journalist besluttede sig for at lade randrusianerne bestemme, hvilke spørgsmål, der skulle stilles.

Her er bare et par stykker af dem.

Hvad vil du lave, når du er færdig med at spille tennis?

Hvor køber du dit tøj henne?

Og lad os lige dvæle ved det første spørgsmål, som kastede en del forskellige svar af sig - men som også viste en anden side af den rå forretningsmaskine, som ikonet Caroline Wozniacki har udviklet sig til at være.

For midt i reklamefilmeri, benhårde træningsprogrammer og lange rejser, så gemmer kvinden Caroline Wozniacki på en drøm, der er svær at forene med toptennis og en hektisk hverdag som hendes.

Hendes svar var:

- For det første vil jeg gerne være mor. Men tiden skal være den rette. Og så synes jeg, design er interessant. Interior design - altså møblering af huse og så arkitektur, siger Caroline Wozniacki til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Takket være nogle gode og meget relevante spørgsmål fra nogle randrusianere fik vi de svar på fremtidens Wozniacki. Spilleren på anden side af nettet. Kvinden udenfor banen.

Selv frøken Wozniacki roste spørgsmålene.

- Jeg synes, de var klart bedre. Nye spørgsmål - et friskt pust, siger hun.

Miss Sunshine scorer kassen

Selvom 2012 har været et turbulent år på tennisbanen, går det særdeles godt udenfor banen. Caroline Wozniacki tjener nemlig i omegnen af 30 millioner kroner om året.

Så mon ikke der er til bléer, sutteflaske og barnevogn, når den drøm engang kan gå i opfyldelse.

Se interviewet med Caroline Wozniacki her øverst på siden.