Voldsom biljagt på E45

Jagtede stjålet bil med 200 km/t

Med hastigheder på over 200 km/t jagtede flere patruljevogne i de tidlige morgentimer en 29-årig mand, som forsøgte at stikke af fra politiet.

Ifølge Østjyllands Politi havde den 29-årige mand i løbet af natten stjålet en bil fra en adresse i Randers.

En politipatrulje opdagede den stjålne bil i nærheden af motorvejsafkørslen Randers Nord. Betjentene i patruljevognen satte straks efter den 29-årige mand, som med høj fart kørte videre ad motorvejen mod nord.

Anholdt uden dramatik

I nærheden af Hobro fik de østjyske betjente assistance fra flere nordjyske kolleger. Betjentene fra Nordjyllands Politi forsøgte at standse manden nær afkørslen Hobro Vest, men desværre for politiet lykkedes det biltyven at fortsætte kørslen.

- Senere kunne den 29-årige mand tilsyneladende godt selv se, at den var gal. Han svingede ind til siden og lod sig anholde helt uden dramatik, siger vagtchefen ved Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Den 29-årige biltyv blev anholdt i nærheden af Haverslev i Himmerland. Biljagten fandt sted ved fire-fem-tiden tidligt i morges.

- Manden blev også taget for besiddelse af amfetamin. Han er blevet sigtet for at køre bil, mens han var påvirket af euforiserende stoffer, fastslår politiets vagtchef.