Vold i Randers: Taxachauffør slået i ansigtet af kunde

En taxachauffør fik flere slag i hovedet af en 53-årig mand i Randers

Taxachaufføren og passageren kom kørende på Gl. Hobrovej, da passageren slog chaufføren i hovedet. Foto: Google Street View

En taxachauffør fra Randers var lørdag aften udsat for en ubehagelig oplevelse, da han kom kørende på Gl. Hobrovej i det nordvestlige Randers.

Med som passager havde chaufføren en 53-årig mandlig kunde, som på et tidspunkt slår taxachaufføren tre til fire gange i ansigtet med en knytnæve.

Læs også Depotrum i flammer: Brand på aarhusiansk skole lørdag aften

Politiet kan ikke sige noget om motivet bag overfaldet på nuværende tidspunkt, men den 53-årige mand blev efterfølgende anholdt og sigtet for vold. 

Taxachaufføren var selvfølgelig rystet efter episoden

Vagtchef ved Østjyllands Politi Martin G. Christensen

- Taxachaufføren var selvfølgelig rystet efter episoden, men han har det efter omstændighederne godt, oplyser vagtchef ved Østjyllands Politi Martin G. Christensen.

Episoden skete klokken 22.14.

Vold i bussen i Aarhus

Episoden i Randers var ikke den eneste voldsepisode i Østjylland lørdag. Også i Aarhus var en 29-årig mand udsat for vold, da han tog bussen lørdag nat.

Han kom kørende i bussen fra Aarhus mod Hornslet, da to drenge på henholdsvis 16 og 18 år tildelte manden adskillige slag i hovedet. 

Læs også Politiet advarer: Farlig medicin stjålet i det nordlige Aarhus

Episoden skete ifølge politiet, efter at den 29-årige mand havde tysset på de to drenge. Drengene blev begge anholdt og sigtet for vold.

Episoden fandt sted ved Nørreport i det centrale Aarhus klokken 03.15 natten til søndag.