Vivis hund forsvundet på mystisk vis: - Han er kun en lille dreng

Hunden Leo er meldt stjålet. Ungt par menes at være de skyldige.

Vivi Bøge fra Randers går i disse dage rundt med ondt i hjertet og nerverne ude på tøjet.

Hendes hund, Leo, er således forsvundet, og Vivi tror, den er blevet stjålet.

- Det fylder hele min hverdag. Jeg savner ham. Jeg fik heldigvis sagt godt farvel til ham. Han var så sød den morgen, siger hun til TV2 ØSTJYLLAND.

Kørt væk i yngre pars bil

Historien, som Vivi fortæller den, er som følger:

Torsdag den 30. april er Leo, en Staffordshire bull terrier fra juli 2018, ude at gå tur med 55-årige Vivis søn. På et tidspunkt ser Leo sit snit til en frisk løbetur og løber væk fra sønnen.

En cirka 60-årig mand, som selv er ude at lufte sin hund, ser kort efter Leo og prøver at indfange den, så Leo ikke løber ud på vejen. Det samme gør et yngre par.

Det lykkes dem at få fat i Leo, og manden og det yngre par snakker lidt frem og tilbage. Det bliver aftalt, at det yngre par kører Leo tilbage til sin rette ejermand. Ind i en lille lyseblå eller -grå bil med Leo. 

Genkendt ved supermarked

Leo er dog aldrig blevet afleveret.

Siden da har den 60-årige mand kontaktet Vivi Bøge efter at have set en efterlysning, Vivi har hængt op ved den lokale Fakta. Det er ud fra mandens forklaring, at hun kender til handlingsforløbet.

Fredag den 8. maj om aftenen melder Vivi Bøge sin hund stjålet til politiet. Hun har desuden udlovet en dusør på 5000 kroner til den, der kan returnere hendes hund.

- Han er medlem af familien. Han er vores lille dampbarn. Der er ikke ondt skabt i ham. Han tror ikke, der kan ske ham noget. Han er kun en lille dreng, siger Vivi Bøge til TV2 ØSTJYLLAND.

Leo er ifølge Vivi Bøge en lille ballademager, der blandt har sat gang i familien røgalarm juleaften, hvor den via sofaen var hoppet var op på spisebordet.
Leo er ifølge Vivi Bøge en lille ballademager, der blandt har sat gang i familien røgalarm juleaften, hvor den via sofaen var hoppet var op på spisebordet. Foto: Privat

Leo var ikke i snor, da han løb væk fra Vivs søn. Ifølge Vivi er Leo vant til gåture uden snor.

Ifølge Vivi Bøge er Leos hundesele blev fundet åben, taget af, og hun frygter, at Leo vil blive brugt til træning til kamphund på grund af hans race.

- Det er ikke til at holde ud. Kom hjem med ham, lyder det fra Vivi Bøge.

Politi: Sjælden anmeldelse

Østjyllands Politi bekræfter, at politiet har modtaget en anmeldelse om en stjålen hund omkring klokken 19 fredag d. 8. maj. 

- Ejeren af en hund siger, at hun er blevet kontaktet af en mand, der har set et ungt par tage hunden ind i bilen og køre med den, siger pressemedarbejder hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND. 

Ifølge Jakob Christiansen sker det sjældent, at politiet får en anmeldelse om en stjålen hund. 

- Vi har undersøgt, om der er noget overvågning på det sted, hvor hunden er blevet taget, men det er der desværre ikke, så vi har ikke mange spor at gå efter. Hvis man ser den hund, hun har beskrevet, eller hvis man har hørt noget om den, vil vi gerne kontaktes via 114, siger Jakob Christiansen til TV2 ØSTJYLLAND.

86d0c7c5-25e8-492e-9aee-4e9a440c2780

Hjemmeside udpeger Danmarks bedste kommune – se hele listen her

IMG_5262

Ren nostalgi! Magnus har 114 ghettoblastere i sin stue

IMG_1327

Skoleleder efter lokal nedlukning: - Det er synd for børnene

Viby Gymnasium

Sogn i Aarhus lukker ned efter høje smittetal

Øl

Hjemme-ølbrygning er blevet en populær hobby under Corona: - Det er fuldstændig eksploderet

Street food randers

Østjyske street food-markeder åbner ikke

Dagens mest læste