Vildt: Studenter flyttede tung elefant – skulle løftes tilbage med kran

En efterlysning af en elefant endte lykkeligt, da det viste sig, at en flok studenter bare havde flyttet den lidt ned ad gaden

Foto: Kasper Honoré

Foto: Kasper Honoré

Foto: Kasper Honoré

Foto: Kasper Honoré

1 af 4

Fredag rykkede en helt ny elefant ind på Fabrikken i Randers. Den stor plastikelefant var en gave fra Randers Regnskov til det nye kulturhus i byen.

Men da Kasper Honoré, der er pedel ved Fabrikken, mødte ind lørdag morgen var elefanten allerede væk igen.

- Det var jo lidt ærgerligt. Den er super fed, og jeg var egentlig blevet lidt glad for den, siger Kasper Honoré.

Kasper Honoré efterlyste lørdag morgen elefanten på Facebook:

Kasper tog dog situationen med ro. Han havde nemlig hørt lidt om, at der måske var nogle unge studenter, der havde haft en sjov nat.

- Måske står den her stadig et sted. Jeg har hørt lidt om, at der har været en studenterfest i nærheden, så mon ikke vi hurtigt finder den igen, siger Kasper Honoré.

Læs også Fabrikken i Randers: 3D-print, tartelet-festival og dronerace

Mysteriet blev også hurtigt opklaret. Det viste sig nemlig at det var en flok studenter, der havde flyttet det tunge dyr, hvilket imponerede Kasper Honoré. 

- Der skal 40 mand til at flytte den. Det er simpelthen imponerende, at det kunne lade sig gøre. Jeg troede først, at det var Regnskoven, der havde hentet den. Jeg forstår ikke, hvordan de kunne flytte den i deres brandert, siger Kasper Honoré.

Sendte live på Facebook

Kasper sendte live via sin Facebook-profil, da elefanten blev fundet igen et lille stykke væk fra Fabrikkens lokaler. Først troede Kasper ikke det var muligt at få en forklaring fra de studerende, da de nok stadig lå og sov efter nattens strabadser.

Men så meldte en af studenter sig på banen og forklarede, hvad der var sket. Det viste sig, at cirka 30-40 studenter i højt humør havde fået slæbt den tunge elefant ned til festen.

Da elefanten var fundet, gik Kasper live på Facebook, og her meldte en af studenterne sig og gav en forklaring:

Kasper Honoré, der var meget imponeret over, hvordan det var lykkedes dem at bære sig ad med det, foreslog, at han gav en ’reparationsbajer’, hvis de hjalp med at gøre elefanten rent igen.

- Det sagde de, at de ville kommen ned og hjælpe med, fortæller Kasper Honoré.

Jagten på elefanten endte altså lykkeligt for Kasper og Fabrikken, og elefanten er på vej tilbage til sin plads med en kran.  

01:18

VIDEO: Her kan du blive klogere på, hvad der sker på Fabrikken i Randers.

Luk video