Vil lokke flere på stadion

Randers FC vil have flere tilskuere

Foto: TV2OJ og Randers FC / Pernille Bering

Randers FC har imponeret i denne sæson, og holdet med helt i toppen af Superligaen. Men på trods af de fine resultater kniber det med at fylde stadion op. Det forsøger klubben nu at lave om på med en ny kampagne.

Kronjyderne har i snit lige under 5.000 tilskuere til hjemmekampene i Superligaen på AutoC Park Arena i Randers, men det tal skulle meget gerne blive højere.

Derfor har klubben nu startet en kampagne, der skal lokke flere på stadion.

- Randers FC indtager p.t. en flot andenplads i Superligaen, roses i medierne for at spille flot og underholdende angrebsfodbold, arbejdsomt midtbanespil og stabilt forsvarsspil. Desværre er der alt for få randrusianere til at bevidne det på AutoC Park Randers, skriver Randers FC på sin hjemmeside.

Kampagnen går ud på at vise spillere i en række "sketches" fra dagligdagen udenfor kridtstregerne, hvor tankerne er på Randers FC.

Se: Gratis pokalkamp

- Randers FC iværksætter nu en kampagne i håbet om, at langt flere randrusianere vil gøre som de nuværende trofaste rundt regnet 5.000 fodboldtilhængere; nemlig at give den støtte og opbakning, der er nødvendig for at spillerne kan fastholde den nuværende position, skriver klubben.

Randers FC spiller sin næste hjemmekamp i Superligaen mod Sønderjyske fredag den 5. december kl. 18.30, og her deler klubben i samarbejde med Divisionsforeningen gratis huer og handsker ud til de første 2.500 tilskuere.

Og i håbet om at få flere til at lægge vejen forbi stadion til Randers FCs kampe byder klubben også på en gratis omgang fodbold, når holdet hjemme møder Silkeborg IF i pokalturneringen onsdag den 26. november.

FC København har det højeste tilskuergennemsnit i Superligaen i denne sæson, hvor omkring 17.000 i snit ser københavnernes hjemmekampe.

Silkeborg IF ligger helt i bunden af Superligaen, og i snit trækker holdet 3.100 på stadion.