Vil have et bybad i Randers

Det skal være slut med at springe ud fra gammel jernbanebro over Gudenåen. I stedet skal Randers have et bybad, mener SF.

Formand for Miljø og Teknik i Randers Kommune Kasper Fuhr Christensen (SF) mener, at Randers Kommune hurtigst muligt skal undersøge mulighederne for at etablere et bybad i Randers - evt. som et havnebad, som man kender det fra København og Aalborg.

- Det ville være et fantastisk godt tilbud til kommunens borgere - derfor er der for mig ingen tvivl om, at vi skal udnytte de gode muligheder, vi har, siger han i en pressemeddelelse.

Ud over at give borgerne mulighed for at tage en kold dukkert i sommervarmen skal et kommende bybad også være med til at øge badesikkerheden.

- Jeg læste i Randers Amtsavis i dag, at mange borgere bruger usikre badesteder. Jeg kender også selv en del, der springer ud fra Den Blå Bro - og det er på ingen måde sikkert! Derfor er det for mig også et spørgsmål om, at vi tilbyder et sikkert og attraktivt alternativ. Behovet er der jo helt tydeligt, sig han.