Video: Randers FC præsenterer ny spiller

Randers FC offentliggør ny angriber på pressemøde

08:30

1 af 2

Der lød et bifald, da fodboldklubben Randers FC præsenterede deres nye angriber Moussa Maazou fra Niger. Det skete på et pressemøde i dag, onsdag.

- Vi synes ikke, at vi var helt heldige og dygtige nok til at finde den, vi troede på kunne hjælpe os. Vi må også sige, at der var et par gange, hvor det svipsede undervejs, sagde sportschef Ole Nielsen fra Randers FC i sin præsentation af klubbens nye spiller.

- Men vi har fortsat med at kigge. Og vi har været godt rundt i krogende. Vi følte også, at vi skulle have tålmodighed. Vi skulle ikke bare signe den første og den bedste. Men lige pludselig så fik jeg færden af, at der var en mulighed for at hente en angriber til Randers FC, som vi synes havde et rigtig, rigtig spændende CV, sagde sportschefen.

Den 27-årige spiller har tidligere været i klubber som CSKA Moskva, Bordeaux, Lokeren og Maritimo, og har nu underskrevet en halvandet år lang kontrakt med Randers FC.

Så er det officielt: Her er Randers FCs nye angriber

Angriber med kvalifikationer

Angriberen skal spille i nummer 31 og har umiddelbart de kvalifikationer, som Randers FC har efterspurgt. Moussa Maazou er nemlig både høj og god til hovedstød.

Angriberen fik sit gennembrud i belgiske Lokeren. Herefter blev han hentet til den russiske storklub CSKA Moskva for omkring 35 millioner kroner. Moussa Maazou blev dog aldrig et godt samarbejde, og han var af flere omgange udlejet, blandt andre de franske klubber Monaco og Bordeaux.

På pressemødet blev det også offentliggjort, at klubbens hovedsponsor Sparekassen Kronjylland har forlænget sit sponsorat. Det gælder til 2018.

I videoen øverst i artiklen kan du se præsentationen af Moussa Maazou på pressemødet hos Randers FC.

link