- Vi skal mentalt være klar

Randers HH skal forsøge at spille i Boxer Herreligaen

Mandag aften tager Randers HH imod Skanderborg Håndbold fra Boxer Herreligaen i den første af to kampe, som afgør, hvilket af de to hold, der skal spille med i landets bedste række i næste sæson.

Selvom kampene mod Skanderborg bliver en stor oplevelse for 1. divisionsholdet, så gælder det om at være mentalt klar og lægge alt postyret omkring kampene til side.

- Det er stort for klubben og spillerne at stå i sådan en situation, og det er en unik mulighed. Men når det er sagt, så er det vigtigt, at vi griber kampen an, som var det en hvilken som helst anden, siger Ole Bitsch, der er cheftræner for Randers HH.

Han fortsætter:

Se: Får kontrakt i Randers HH

-Mange ser det som en stor oplevelse, men der er ikke noget ved at være med, hvis vi ikke sørger for at blive en del af kampen og spille opgøret på de præmisser, som vi gerne vil. Den største udfordring bliver på det mentale plan, hvor vi skal finde det rette spændingsniveau. Vi skal fjerne alt det udenom, og lykkes det, har vi gode forudsætninger for et godt resultat.

Det er en måned siden, at kronjyderne sikrede sig adgang til opspilskampene, og siden har holdet blandt andet spillet træningskamp mod BSV for at teste det fysiske pres, som holdene fra den bedste række kan lægge på de lavere rangerende hold.

- Det skal vi modstå. Og vi skal lukke ned for deres omstillinger, da de er et godt kontrahold, siger Ole Bitsch.

Mandagens kamp spilles klokken 19.00 i Arena Randers, mens der er returopgør en uge senere i Morten Brørup hallen i Skanderborg.