- Vi skal have fart i bolden

Elmar Bjarnason mener, at der skal mere fart i spillet, hvis Randers FC skal hente tre point mod bundholdet fra FC Vestsjælland lørdag

Foto: fotograf-randers.com

Efter fem kampe i Superligaen og en enkelt i pokalen uden sejr, skal Randers FC lørdag forsøge at hente tre vigtige point i kampen om bronzemedaljerne.

- Vi har ikke været så heldige, og vi har haft marginalerne imod os, men det er også gode hold, som vi har mødt. Vi er skuffet over, at vi ikke har fået mere ud af det, men vi har leveret en del gode præstationer, og det skal vi holde fast i, men det er selvfølgelig ikke godt nok, at vi ikke har vundet i seks kampe, siger Elmar Bjarnason til Randers FC TV.

Senest spillede Randers FC 1-1 mod AaB i en kamp, hvor nordjyderne fik udvist Rasmus Würtz efter en god times tid. Elmar Bjarnason mener ikke, at Randers FC formåede at udnytte overtalssituationen, hvilket blandt andet skyldes, at der ikke var nok tempo i spillet.

Se: Fans frygter away-kort

- Vi skal have tempo i bolden, vi skal flytte den hurtigt, og så skal vi turde gøre noget på egen hånd. Vi skal turde lave det ekstraordinære, som kan sætte modspilleren af, siger Elmar Bjarnason, der tror, at Randers FC henter den første sejr siden forårspremieren, hvor FC Nordsjælland blev slået med 3-0.

- Jeg har troen på, at vi kan gøre det mod FC Vestsjælland, og vi går 100 procent efter sejren, siger den islandske midtbanespiller.

Kampen mellem Randers FC og FC Vestsjælland spilles på lørdag klokken 17.00 på AutoC Park i Randers.