- Vi får ikke lukket kampene

Randers FC er trætte af at spille uafgjort

02:56

1 af 2

Det går ikke så godt som håbet for Randers FC for tiden. Randers har nu ikke vundet i seks kampe, og det er til stor skuffelse for spillerne selv:

- Vi spiller for mange uafgjorte, det har vi gjort med de to sidste. Vi får ikke rigtig lukket vores kampe ordentligt, vi får ikke rigtig skabt nok chancer til at lukke kampene, siger Randers FCs Kasper Fisker til TV 2 | ØSTJYLLAND.

I efteråret så situationen anderledes ud. Den store forskel er ifølge Kasper Fisker, at der nu bliver lukket flere mål ind:

Se også: RFC-back: Glem alt om medaljer

- I efteråret spillede vi mange lige kampe, hvor vi vandt 1-0. Nu spiller vi så 1-1 i stedet for, siger han.

Randers-træner Colin Todd tror på, at ham kan ændre situationen, så der atter kommer flere point og sejre til Randers FC:

- Det er en lidt svær periode, vi har lige nu. Men jeg har sagt til spillerne: Jeg beskytter jer, jeg passer på jer, det er mit ansvar at forsøge at vende situationen - og det tror jeg på, at vi vil, siger han.

I videoen øverst på siden kan du høre Colin Todd, Kasper Fisker og Alexander Fischer fortælle mere om Randers FCs svære periode, og hvad der skal til for at få flere sejre.