- Vi bryder ikke loven

Erik Bo får svar i strid med kommune

Foto: Google Maps / EBA-INVEST ApS

Den tidligere professionelle fodboldspiller Erik Bo Andersen har klaget over Randers kommunes planer om at anlægge stier på en udstykning i Dronningborg, som ifølge Erik Bo skulle være ulovlige.

Men Randers Kommune overtræder ingen regler, skriver de i en pressemeddelelse.

Søndag kunne TV 2 | ØSTJYLLAND fortælle, at Erik Bo Andersen overvejer at melde Randers Kommune til politiet, fordi de ifølge den tidligere fodboldspiller, ulovligt vil anlægge stier i et parcelhuskvarter.

- Stierne er ikke en del af lokalplanen. De bliver etableret hen over hovederne på beboerne i området, uden at de har mulighed at gøre indsigelser, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

- De ligger i et naturskønt område. Beboerne har købt deres grunde uden at vide, at der pludselig skulle opføres stier. Derudover risikerer de, at det bliver dem, der hænger på udgifterne til vedligeholdelse, hvis stierne senere bliver overdraget til grundejerforeningen.

Erik Bo Andersen ejer i dag et selskab, der står for en større udstykning af parcelhusgrunde i Randers-forstaden Dronningborg.

Bryder ingen regler

Ifølge Randers Kommune bryder de ikke lokalplanen i området.

- Der er ikke tale om permanente stier, men derimod en midlertidig løsning, der gør at man kan færdes i området. Og denne løsning er ikke i uoverensstemmelse med lokalplanen, siger Søren Fonseca Pedersen, der er sekretariatsleder for Miljø - og teknikforvaltningen i Randers Kommune.

I pressemeddelelsen skriver Randers Kommune også, at beboere ikke vil være ansvarlige for udgifter til stiernes vedligeholdelse, ligesom Erik Bo Andersen frygter det.

Randers Kommune og Erik Bo Andersen skal mødes på torsdag for at gå i nærmere dialog om sagen.