Unge hoppede på parkerede biler i Randers Midtby

Natten til onsdag blev parkerede biler i Randers udsat for hærværk, da en gruppe unge hoppede fra bil til bil. Politiet efterspørger flere vidner

Det var her i Steen Blichers Gade i Randers, at de parkerede biler blev udsat for hærværk. Foto: Google Street View

Natten til onsdag blev en række parkerede biler udsat for hærværk i Steen Blichers Gade i Randers, da en ung mand hoppede fra bil til bil hele vejen op ad gaden.

- Vi fik den første anmeldelse klokken 03.23 natten til onsdag, og siden hen har vi fået fem andre anmeldelser fra samme gade, fortæller kommunikationsrådgiver Lotte Fisker Jørgensen fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Ifølge politiet resulterede det i, at flere af bilerne havde buler i både tag og kølerhjelm. Samt at flere af bilerne blev prydet af fodspor fra gerningsmandens sko.

Læs også Så mand stå med bukserne nede: Politiet søger vidner

Da politiet ankom var der ikke nogen i området, og der er kun et sparsomt signalement   

- Det drejer sig om en gruppe på fire-fem personer, som angiveligt skulle tale arabisk med hinanden, siger Lotte Fisker Jørgensen fra Østjyllands Politi.

En af de biler, der har fået en bule i kølerhjelmen. Foto: Privat

Så episoden fra sit vindue

Et af øjenvidnerne er Alexander Brandt Knudsen, som så episoden fra sit vindue:

- Jeg vågnede af det, da klokken var omkring klokken 03.20, hvor jeg så kunne se en gruppe på tre mænd og en kvinde, hvor den ene af mændene begynder at hoppe på de parkerede biler helt op til enden af gaden, beretter han.

Jeg har aldrig oplevet noget lignende i det år, hvor jeg har boet her.

Alexander Brandt Knudsen, øjenvidne, Randers 

Ifølge Alexander er det første gang, at den slags forstyrrer nattesøvnen: 

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende i det år, hvor jeg har boet her, men jeg har hørt, at der førhen har været problemer med, at folk fik ridset deres parkerede biler, fortæller han.

Har du hørt eller set noget i forbindelse med episoden, så vil Østjyllands Politi gerne høre fra dig på telefon 87 31 14 48 eller 114.