Tyve stjal kontanter og gemte nøgle i munden

Søndag eftermiddag slap to tyve afsted med kontanter og en nøgle til pengekassen ved lagersalg i Randers

Det var på et lagersalg ved Messingvej i Randers, at to gerningsmænd slap afsted med flere kontanter og en nøgle til pengekassen. Foto: Google Maps

En tyveknægt tog orale midler i brug søndag eftermiddag, da han og en kvinde kom afsted med at stjæle flere kontanter og en nøgle til pengekassen ved et lagersalg på Messingvej i Randers. Nøglen gemte den mandlige tyv nemlig i munden:

- Tyven havde formentlig gemt nøglen i sin mund, så han havde større frihed til at bruge begge sine hænder til at tage penge fra kassen, siger Jakob Christiansen, kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, til TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også Fodspor i sneen førte til formodede indbrudstyve

En kvindelig medarbejder på lagersalget forlod et kort øjeblik pengekassen for at gå ud med skrald. Da hun kom tilbage, opdagede hun manden bag kasseapparatet, som var på vej væk.

- Medarbejderen opdagede, at tyven havde en nøgle mellem sine læber. Hun spurgte ham derfor, om han havde stjålet af kassen, hvortil manden svarede 'hvordan kan du dog tro det?', fortæller Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi. 

Det var på et lagersalg ved Messingvej i Randers, at to gerningsmænd slap afsted med flere kontanter og en nøgle til pengekassen. Foto: Google Maps

Efterfølgende gik manden med en kvinde ud af butikken, og de to kørte afsted i en snavset, lille lys bil. Det var herefter, medarbejderen konstaterede, at der var taget flere sedler fra kasseapparatet. Østjyllands Politi kan endnu ikke fortælle, hvor stort et beløb, der er tale om. 

- Vi ved ikke præcist, hvor mange penge, der var taget. Det, vi skal fokusere på nu, er at identificere de to personer. Vi har ikke noget registreringsnummer på bilen, så vi må i stedet se på, om der er vidner eller overvågning, vi kan arbejde ud fra, siger Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi.

Læs også Politihund fandt psykisk syg kvinde bag hæk

Gerningsmanden beskrives som en udenlandsk mand, der er mørk i huden. Han er tæt bygget og iført mørkt tøj. Kvinden beskrives som dansk af udseende med mørkt hår og meget sminket.