Tvivl om million-målscorer

Er stortalent på vej væk fra Randers FC?

Foto: Randers FC

Der blev jublet på AutoC Park i Randers fredag aften. Og det var fuldt forståeligt.

På de to mål som stortalentet Nicolai Brock-Madsen scorede mod Sønderjyske, sikrede randrusianerne sig nemlig ikke blot tre point, men også en ekstra-gevinst på minimum én million kroner, fordi holdet efter 22. Superliga-runde med 100 procents sikkerhed vil indtage tredjepladsen.

- Det er fedt. Jeg nyder virkelig at spille fodbold i øjeblikket, siger Nicolai Brock-Madsen.

Direktør: I positiv dialog

Men spørgsmålet er, om den 20-årige angriber fortsætter i Randers efter nytår, når hans igangværende fuldtidskontrakt udløber.

Spørger man Randers FCs sportsdirektør, Jacob Nielsen, er svaret bekræftende.

- Vi er i positiv dialog med Nicolai. Jeg forventer, at vi inden foråret er omme, har en aftale med ham på plads, siger Jacob Nielsen.

Til gengæld er Nicolai Brock-Madsens svar noget mere uklart.

- Lad mig slå fast, at jeg er glad for at spille i Randers. Men jeg har ikke speciel travlt. Lige nu tager jeg én kamp ad gangen, forsøger at gøre det så godt som muligt, og så lader jeg ellers min agent (Mads Winther, red.) tage sig af dialogen med klubben. Nu må vi se, hvad det ender med, siger Nicolai Brock-Madsen.

Scorede to mål mod Sønderjyske

Han bragte Randers foran 1-0 på et veltimet hovedstød få minutter før pausen, og da kampen var gået ind i dommer Jakob Kehlets tillægstid lukkede og slukkede han med sin sæson-fuldtræffer nummer fem til slutresultatet 2-0.

- Jeg er glad for den tillid træneren (Colin Todd, red.) giver mig. Det giver nu bonus, at jeg fik masser af spilletid i efteråret. For det første er jeg blevet fortrolig med tempoet i Superligaen. Og for det andet har det båret frugt, at jeg i vinter har selvtrænet en masse, siger Nicolai Brock-Madsen.

Hvorvidt Randers efter sejren over Sønderjyske nu stiler efter medaljer, ønskede han ikke at udtale sig om.

Det så holdkammeraten Elmar Bjarnason til gengæld ingen problemer i at gøre.

- Vi har nu erobret seks point i forårets to første runder. Stemningen i truppen er i top. Så selvfølgelig drømmer vi om metal, siger den islandske midtbanespiller, som Randers i fjor hentede i IFK Göteborg.