Tverskov vil gribe chancen

Jeppe Tverskov jagter en en plads i Randers FCs forsvar

Foto: Fotogruppen Objektiv

Randers FCs Jeppe Tverskov håber, at han i foråret kan tilspille sig en fast plads i kronjydernes centrale forsvar.

Forsvarsspilleren skiftede i sommer til Randers FC fra Lyngby, men siden har det stærke makkerpar bestående Mads Agesen og Mads Fenger gjort det svært for den 21-årige Jeppe Tverskov at få regelmæssig spilletid.

- Jeg er kommet bedre ind på holdet i den her vinterpause, og jeg håber selvfølgelig, at jeg får flere kampe, end jeg gjorde i efteråret. Agesen har karantæne i første kamp, så der har jeg blandt andet en mulighed for at vise mig frem. Mine muligheder for at tilspille mig en fast plads vurderer jeg til at være fine. Begge Mads'er har gjort det godt i efteråret, men jeg synes efterhånden, at det er ved at nå et niveau, hvor vi konkurrerer alle tre, så jeg synes, at mine chancer er okay, siger Jeppe Tverskov til Randers FCs hjemmeside.

Randers FC er i disse dage på træningslejr San Pedro del Pinatar i Spanien forud for foråret i Superligaen, og her har han ageret fast makker med Mads Fenger i centerforsvaret, da Mads Agesen døjer med en skade.

- Jeg har fået mange kampe sammen med Fenger her i opstarten, og det har selvfølgelig også styrket vores forhold til hinanden både på og udenfor banen. I fodbold er der mange, der konkurrerer. Sådan er det jo. Men man vælger jo ikke dem, man kan bedst sammen med, og at Fenger og jeg kan godt sammen, det er jo noget, der er kommet uden, at det har haft indflydelse på, at vi skal konkurrere mod hinanden, siger Jeppe Tverskov.

Randers FC møder på lørdag klokken 14.30 Hobro i en træningskamp, og fredag den 20. februar går det løs i Superligaen igen, når Randers FC på udebane møder FC Nordsjælland. Den kamp spilles klokken 18.30.