Tv-penge: Så mange mio. får Randers FC

Pengeregn over superligaklubber efter at første tredjedel af sæsonen er overstået

Med weekendens kampe i Superligaen er en tredjedel af sæsonen gået, og det betyder, at tv-penge fra placeringspuljen skal fordeles alt efter, hvordan klubberne ligger placeret i tabellen.

Blandt de lokale klubber tilfalder den største pose penge Randers FC, der med en tredjeplads kan glæde sig over 3,2 mio. kroner fra placeringspuljen. Og det vækker stor glæde hos administrerende direktør Hans-Peter Rasmussen.

- Vi er selvfølgelig overordentlig glade ovenpå 11. spillerunde. Vi har meldt ud, at målsætningen er top seks, så når vi ligger nummer tre efter 11 runder, så betyder det jo, at det både går godt på banen, og at vi får en større bid af kagen i fordelingen af pengene fra placeringspuljen, siger Hans-Peter Rasmussen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Sejr sender Randers FC på andenpladsen

Lokalderby fyldte mest

Trods det store fokus på tv-penge inden 11. spillerunde, så var det ikke et emne i Randers' omklædningsrum.

- Der var mange, der spurgte, om vi havde fokus på en god placering på grund af tv-pengene, men for os var fokus kun rettet mod kampen mod Hobro. Med et lokalderby og flere tidligere Randersspillere i Hobro, så var der ekstra nerve på for os, så vi havde ikke slet ikke fokus på pengene før efter kampen, fortæller Hans-Peter Rasmussen.

AGF tabte søndag udekampen mod FC Midtjylland og landede derfor på en niendeplads, der giver 900.000 kroner fra placeringspuljen.

FC Midtjylland kunne fejre førstepladsen efter 11. runde med et økonomisk tilskud på 5,9 mio. kroner, mens bundproppen Hobro får 200.000 kroner.

Sådan fordeles tv-pengene:

Genrebillede, frisør

Frisør i modvind efter tilbud om hjemmeklip: Jeg vil overleve på lovlig vis

politibil

Vanvidskørsel i Aarhus V: Kørte 115 km/t i byzone

Aarhus Universitet

Universitet til udvekslingsstuderende: Genovervej om I vil afsted

Djursland Lilleskole

playDanmarks nok mindste friskole går konkurs

Anette Lykke Petri

Politiet inddrages i smitteopsporing

Museum Østjylland

play VIDEO: Kæmpe lager sikrer østjysk historie