Tror ikke på landsholdsdebut

Ronnie Schwartz er ikke optimistisk

Foto: fotograf-randers.com

Han har scoret seks mål i denne Superliga-sæson og er en blandt flere danske angribere, som lige nu klarer sig rigtig godt.

Det får dog ikke 23-årige Ronnie Schwartz fra Randers FC til at sætte næsen for højt op efter udtagelse til landsholdet, som skal spille VM-kvalifikationskampe mod Malta og Armenien i september.

- Jeg vil selvfølgelig rigtig gerne repræsentere Danmark, og jeg synes også, at jeg er inde i en god periode. Måske min bedste nogensinde. Men jeg tvivler på, at Morten Olsen udtager mig, siger Ronnie Schwartz.

Også Ronnie Schwartz' kollegaer fra FC Midtjylland og Viborg, Morten 'Duncan Rasmussen og Thomas Dalgaard har hver scoret fem mål.

Situationen med tre danske angribere, der fem runder inde i turneringen alle har et scoringsgennemsnit på minimum et mål, er unik.

- Det er dejligt med dansk succes, siger landsholdets assistenttræner Peter Bonde og tilføjer:

- Jeg ønsker ikke at udtale mig om Schwartz, Dalgaard og 'Duncan bliver udtaget til kampene mod Malta og Armenien i VM-kvalifikationen. Svaret kommer på det pressemøde, vi har indkaldt til på mandag. Men alle med et dansk pas har i realiteten muligheden.