Trods pres på modstanderen i anden halveg: Ingen point til Randers

Med 1-0 i lokalopgøret mod Randers FC vandt Hobro mandag sin første superligakamp siden september.

Kampens resultat betyder, at Hobro er sikker på at ende på Superligaens 12.-plads, mens Randers med nederlaget forbliver på syvendepladsen med tre point op til AaB inden sidste runde af grundspillet. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Hobro smagte mandag sejrens sødme for første gang i Superligaen siden 15. september 2019. Hobro vandt 1-0 på udebane over lokalrivalerne fra Randers FC.

Den tiltrængte sejr blev sikret efter et mål på straffespark i første halvleg, der blev sat ind af den armenske kantspiller Edgar Babayan.

Læs også Virtuelle vagter skal sikre, at fodboldfans ikke smider tøjet

Kampen bød ikke på mange chancer, og derfor var det heller ikke så mærkeligt, at kampens enlige mål kom efter et straffespark.

På trods af de få chancer manglede lokalopgøret ikke intensitet, da der kampen igennem blev gået til den i duellerne.

Sejren betyder, at Hobro er sikker på at ende på Superligaens 12.-plads, mens Randers med nederlaget forbliver på syvendepladsen med tre point op til AaB inden sidste runde af grundspillet.

Læs også Et brag af en genstart: Første superligakamp efter nedlukning

Først efter lidt over en halv times spil kom der gang i kampen, da Hobros venstreback Mathias Haarup blev nedlagt i feltet af Randers' Frederik Lauenborg.

Edgar Babayan blev sat til at sparke, og han omsatte sikkert fra 11-meter-pletten til Hobro-føring.

Kort inden pausen fik Randers faktisk udlignet, men linjevogteren løftede flaget for offside, og derfor kunne Hobro beholde sin 1-0-føring til pausen.

Læs også Glæde over digital tribune og dåselyd i AGF-lejren efter åbningskamp

Randers fik i anden halvleg etableret et pres på Hobro, men kronjyderne havde svært ved at spille sig til chancer i åbent spil.

Med fem minutter tilbage fik Randers dog nok en gang bolden i kassen, men igen blev målet underkendt, og Hobro kunne derfor ånde lettet op.