Tricktyve på spil i supermarked

Politiet leder efter to gerningsmænd, som stjal pung fra kvindes rollator

Politiet leder efter to ukendte tricktyve, efter at en 67-årig kvinde tirsdag fik stjålet sin pung med kontanter i et supermarked i det nordlige Randers.

Ifølge Østjyllands Politi handlede kvinden i en Rema 1000-forretning på Oust Møllevej, da hun blev passet op af en ukendt mand.

Manden afledte på gebrokkent engelsk kvindens opmærksomhed ved at stille spørgsmål om noget vaskemiddel.

Mens kvinden lyttede til manden, lykkedes det en anden mand at stjæle en pung, som var anbragt på hendes rollator. Pungen indeholdt kontanter og forskellige kort.

Efter at have stjålet kvindens pung forlod tricktyvene supermarkedet og kørte væk i en grøn stationcar, formentlig en Ford Focus.

Hjalp med punkteret dæk og stjal dankort

Det er kun anden gang på to dage, at tricktyve er på spil i Randers. Mandag blev en kvinde på Udbyhøjvej franarret sit dankort, mens hun hjalp en mand, hvis bil tilsyneladende var punkteret. Der blev senere hævet et beløb fra dankortet.

Politiet: Vær opmærksom

Politiassistent Marianne Morgen fra Østjyllands Politi opfordrer til, at man tager sine forholdsregler, når man er på indkøb.

- Tricktyveriet i Rema 1000 skete inde i selve butikken. Det plejer at være udenfor butikken, at sådan noget sker. Folk bør være opmærksomme og sørge for at holde øje med værdigenstande - også selv om man bliver bragt ud af fatning, fordi man af godhed vil hjælpe andre, siger Marianne Morgen til tv2oj.dk.

Tricktyv talte dårligt engelsk

Den ene af gerningsmændene til tirsdagens tricktyveri i Rema 1000 beskrives som en 175 cm høj mand på mellem 50 og 55 år. Han har lys hud og er almindelig af bygning. Han er næsten skaldet med lidt gråt hår i siderne. Han var iført skjorte, mørk trøje, mørk skindjakke, blå cowboybukser og mørke sko.

Den anden gerningsmand er cirka 35 år og har mørk hud. Han er 170-175 cm høj og er almindelig af bygning. Manden har kort sort hår, bar briller og var iført sort dynejakke med hætte og rødt for. Derudover bar han blå cowboybukser og grålige sko. Manden talte dårligt engelsk.

Har du oplysninger om tricktyverierne, kan du kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114.

Anne Sophie Nieman Jensen

Bekymret elevrådsformand: - Nogle sidder som zombier foran skærmen

minkgrave20201108-144030-L-1920x1281we

Aftale indgået om erstatning til minkavlere

Skærmbillede 2021-01-25 kl. 11.41.32

playLars købte sin afdøde svigersøns pølsevogn – nu svines den til

image001

Nye planer: Verdens førende børnehospital skal ligge i Østjylland

Pøt Mølle Frijsenborg Slotskro 1

playKromand presset af flytninger – frygter for den første tid efter genåbning

Retten i Randers byret byretten domstol

Mand sendt på psykiatrisk afdeling efter overfald på to kvinder