Tricktyv på E45: Mand franarret penge

En 65-årig mand fra Randers mistede onsdag 2000 kroner, da han blev snydt af en tricktyv

Foto: Google Maps

Onsdag blev en 65-årig mand mødt af en anden mand på tilkørslen til motorvejen ved Randers. Manden, der var kørende i en stor sort Mercedes forklarede på tysk, at hans kreditkort ikke virkede. Derfor bad han om at låne 2.000 kroner af den 65-årige. 

Som en form for garanti eller pant, modtog den 65-årige to guldringe og et visitkort fra Mercedes-ejeren. På visitkortet stod der, at han var direktør.

Herefter fulgtes den 65-årige med Mercedes-ejeren til en hævekortautomat i Vorup, hvor der blev hævet penge. De aftalte at den 65-årige vil blive ringet op for at aftale tilbagebetaling. Men efterfølgende stod den 65-årige uden nogle oplysninger på manden, der var kørt væk fra stedet. 

Signalement
Manden, der udførte tricktyveriet, beskrives som værende 55-60 år, 170 centimeter høj, almindelig af bygning, brun i huden, sort hår og tysktalende.

På forsædet af den sorte Mercedes sad der i øvrigt en kvinde. Hun beskrives som værende 45 år, almindelig af bygning, brun i huden og tildækket med et hvidt tørklæde.

Onsdagens tricktyveri er ikke et enestående tilfælde. Fremgangsmåden minder meget om lignende tricktyverier, der er begået ved til- og frakørsler ved E45. 

- Der har været mindst fem tilfælde som dette i de to seneste uger, fortæller Marianne Morgen, politiassistent ved Østjyllands Politi.