Treårige Thor i ekstase: Fik lov til at prøve politiets sirener

En overskudsagtig politipatrulje fra Østjyllands Politi reddede lille drengs fredag ved at invitere ham med ind i politibilen

Det var betjenten Kaspers kollega, der fik lov til at komme med på dette billede sammen med Thor i politibilen. Foto: Fra Facebook

Langfredag 2017 bliver formentlig en dag, treårige Thor fra Randers sent vil glemme.

Her fik han et af sine allerstørste ønsker opfyldt, da han og moren Diana Grann tilfældigt passerede en politibil i Rosenørnsgade.

Den rare betjent Kasper tilbød nemlig den lille dreng at komme med indenfor.

- Vi havde lige været i Netto og handle, og min søn elsker alt med sirener, så han skulle selvfølgelig lige over og se en politibil helt tæt på. Og her spørger Kasper så Thor, om han ikke vil med ind og se bilen. Thor gik nærmest i chok og kunne slet ikke forstå det, men han sagde straks ja, fortæller Diana Grann til TV2 ØSTJYLLAND.

Treårige Thor så helt lille ud i politibilen, og han var betaget af alt det fine mekanik, der er i sådan en.  Foto: Fra Facebook

Inde i politibilen fik treårige Thor lov til at afprøve sirenerne, og lige siden har den lille dreng været lykkeligere end nogensinde før.

- Han er slet ikke til at skyde igennem. Lige siden har han set på politibiler på Youtube, og han er bare så glad. Han fortæller, at politiet jo hjælper os og fanger røvere. De har helt sikkert fået en ny fan, siger Diana Grann.

Læs også Fastelavn på brandstation: Vil lokke juniorbrandfolk til

Moren er ligeledes lykkelig for, at de to betjente gav sig tid til at give hendes søn den store oplevelse.

- Det er da så fedt, at de kan finde overskud til det i en travl hverdag – at de lige giver sig tre min til at vise min nysgerrige søn politibilen, siger hun.

Diana Grann har fortalt historien i et opslag i facebookgruppen "Facebook Randers". Opslaget har i skrivende stund har fået knap 500 likes.