Tre tilfælde af tricktyverier i Østjylland

Tre personer blev udsat for tricktyveri tre forskellige steder

Østjyllands Politi modtog mandag tre anmeldelser om tricktyveri fra tre borgere. De tre tyverier er sket i Randers, Aarhus og i Tranbjerg, hvor der er blevet stjålet en mobiltelefon, et smykke og en pung.

- Tre tilfælde af tricktyverier på én dag er mange, men generelt oplever vi ikke mange af den slags for tiden sammenlignet med andre perioder, siger politikommissær Thomas Hinge fra Østjyllands Politi til tv2oj.dk.

Stjal en halskæde

Det første tricktyveri skete ved 14-tiden på Herredsvej i det nordlige Aarhus. Her blev en 79-årig kvinde kontaktet af to kvinder, da hun steg ud af en bus. Den 79-årige afslog kvindernes tilbud om at køre hende hjem, men den ene af dem omfavnede hende og stjal i den forbindelse hendes halskæde, oplyser Østjyllands Politi.

Den ene af kvinderne beskrives som værende østeuropæisk af udseende og mellem 40 og 45 år gammel.

Snuppede en iPhone

Mandagens andet tricktyveri skete ved 14.30-tiden på Adelgade i Randers, hvor en engelsktalende kvinde gik ind i en frisørsalon. Da hun skulle betale for et hårprodukt opstod der ifølge politiet forvirring, og det lykkedes for to medgerningsmænd at stjæle en iPhone 6, der lå ved kassen.

De tre gerningsmænd beskrives alle som østeuropæiske af udseende og mellem 20-25 år gamle.

Kvinden beskrives som almindelig af bygning med brunt hår, der var sat op i en hestehale, hun var iført mørkt tøj og medbragte en lille skuldertaske.

De to mænd var også begge iført mørkt tøj.

Løb med tegnebogen

Klokken 17.30 var en tricktyv på spil i Tranbjerg syd for Aarhus. Her kontaktede en mand en 64-årig mand og spurgte, om en pengeseddel på jorden var hans.

Den 64-årige tog sin pung frem for at tjekke, om han manglede nogle penge, men gerningsmanden snuppede pungen ud af hånden på ham og løb væk.

Ifølge Østjyllands Politi beskrives gerningsmanden som værende afrikansk af udseende, 20-25 år gammel, 170-175 centimeter høj og almindelig af kropsbygning.

Har du set en af episoderne, eller har du oplysninger i sagerne, kan Østjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114.

john Møller Kørerlærer

play Alle køreprøver udsat igen: Kasper må se langt efter sit kørekort

glatte veje glat vej trafik vinter

play Risiko for spejlglatte veje mandag morgen: Der kan lokalt falde isslag i nat

Nick Hækkerup

Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

sø is vinter kulde frost

Politiet advarer om livsfare efter flere anmeldelser om leg på tynd is

Fatma Cetinkaya

play Farvel til politik: Fatma Cetinkaya genopstiller ikke

Corona monstre svejstrup

playMonstre skal skræmme corona væk fra landsby