Trafik-djævlen er løs

Randers Kommune slipper 40 djævle løs i kampen for bedre trafiksikkerhed

Trafiksikkerheden på de østjyske veje skal i top. Derfor slipper Randers Kommune på mandag 40 djævle løs i myldretrafikken  De skal minde bilisterne om at køre ordentligt i trafikken:
 
- Der har været mange kampagner for at få folk til at ændre adfærd uden større succes. Jeg håber, de her små djævle gør en forskel og får smilet og eftertanken frem ved bilisterne, så de kører mere ansvarligt, siger Henning Jensen Nyhuus, borgmester i Randers Kommune.
 
Djævle-kampagne sker på baggrund af, at Randers Kommune sammen med Aarhus og Silkeborg deltager i TV 2 | ØSTJYLLAND og DR Østjyllands trafikkampagne "Så kør dog ordentligt," der ruller fra den 2. oktober til den 17. oktober.
 
- Vores mål med kampagnen er at reducere antallet af trafikdrab og trafikulykker i det østjyske og skabe en debat om trafikkulturen. Jeg er overbevist om, at randrusianerne tager positivt imod mine små djævle, siger borgmesteren. 
 
Den store trafik-kampagnen "Så kør dog ordentlig" afsluttes mandag den 17. oktober med en høring i TV 2 | ØSTJYLLAND, hvor indbudte politikere skal diskutere trafikkulturen i Østjylland: