Træt af Randers FC-direktør

Kasper Lorentzen mener, Randers FC har stået i vejen for et klubskifte

Kasper Lorentzen er dybt utilfreds med at være strandet i 1. divisionsklubben Randers FC, og han langer hårdt ud efter klubbens direktør Jakob Nielsen.

Den potentielle landsholdsspiller mener, at Randers har stået i vejen for et klubskifte i sommerens transfervindue, hvor der var masser af muligheder for at komme væk.

- Da transfervinduet lukkede, var jeg virkelig skuffet. Det var utrolig svært, for jeg havde virkelig troet på og regnet med at komme væk. Jeg havde ikke forestillet mig, at det kunne ende sådan her.

- Det er det mentalt hårdeste i min fodboldkarriere - også hårdere end dengang, jeg var ude med skader i to år, siger Lorentzen til tipsbladet.dk.

Havde ingen tilbud
Jacob Nielsen har flere gange slået fast, at klubben ikke havde nogen tilbud på Lorentzen liggende.

Men det afviser Lorentzen, som har kendt til flere interesserede klubber, heriblandt hollandske fodboldklubber.

- Han har været ude og sige, at der hverken har været det ene eller det andet. Det passer ikke. Der har været masser. Og der har også været masser, som jeg rigtig gerne ville.

- Jeg ser et skifte til Holland som et naturligt næste skridt for mig. Mange danskere tager derned og gør det godt. Det kunne jeg også gøre, og der var flere klubber derfra, der kom med en konkret interesse.

- Klubber der havde fulgt mig gennem længere tid og som havde en plan med mig, og derfor gjorde det også ekstra ondt, at der ikke skete noget, siger Lorentzen.

Krævede fem mio. kr.
Randers krævede fem millioner, hvis de skulle sælge Lorentzen, men det beløb blev pludselig hævet, fordi Randers ikke ønskede at slippe ham, fortæller midtbanespilleren.

- Jeg var landsholdsspiller, men jeg var rykket ned i 1. division med en klub, og med det marked der er i dag, er det meget få klubber, der betaler så mange penge for en spiller.

- Pludselig var deres pris så heller ikke høj nok, og det har virkelig ramt mig hårdt, at vi ikke er kommet nogen vegne med det her. Hver gang er det strandet ved Randers, siger Lorentzen.

Den tidligere Brøndby-spiller har siden nedrykningen mistet sin landsholdsplads, og landstræner Morten Olsen har sagt, at Lorentzen ikke er et emne, så længe han spiller i 1. division.