Trængt økonomi i basketklub

Afskediger administerende direktør

Foto: Randers Cimbria

Færre indtægter end forventet får nu basketklubben Randers Cimbria til at skride til handling.

Klubben er nu ifølge eget udsagn nødsaget til at foretage 'væsentlige besparelser', og det får nu betydning for klubbens administrerende direktør, Katja Gaard Jønsson, som skal fratræde sin stilling.

De pludselige besparelser sker ikke på grund af dårlige sportslige resultater, fortæller Morten V. Hansen, som er medlem af klubbens bestyrelse, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Problemerne skal derimod findes uden for banen, hvor manglende sponsorindtægter og manglende kapitaltilførsel har gjort udslaget.

Flere sponsorer, som ellers havde givet tilsagn om økonomisk støtte er sprunget fra. Det har nu efterladt et hul i kassen, og det er det hul, som klubben nu skal forsøge at dække, fortæller bestyrelsesmedlem Morten V. Hansen:

- Vi er nødt til at sætte tæring efter næring og skære dybt. Vi må tage det, som det kommer og spille sæsonen færdig for at vinde noget tid.

Fremover vil Randers Cimbria ikke have nogen direktør. De administrative opgaver vil i stedet blive varetaget af sports- og teamkoordinator Tonny Mattern og salgs- og sponsorkoordinator, Christina Pape.

Randers Cimbria vandt i torsdags over Bakken Bears og ligger i øjeblikket på en femteplads i Basket Ligaen.