Træner: Ingen forventninger

Fokuserer ikke på tabellen, på trods af andenplads

Foto: Randers FC

Sæsonens første 15 kampe har kastet 27 point af sig for Randers FC, der er på andenpladsen i Superligaen. Med topplaceringer kommer øgede forventninger, men det lader træner Colin Todd sig ikke presse af.

- Jeg har altid holdt snuden i sporet som træner, og jeg har altid sagt til spillerne i omklædningsrummet, at vi skal forsøge at vinde vores næste kamp. Vi kigger ikke længere frem, vi kigger kun til næste kamp.

- Vi har ingen forventninger tabelmæssigt. Det er fint at kigge på tabellen lige nu, men vi forventet intet. Det gør jeg ikke, og det gør spillerne ikke. Tilhængerne gør måske, men vi holder fødderne solidt plantet på jorden, siger Colin Todd.

Fredag aften vandt Randers på udebane 0-1 over FC Vestsjælland i Slagelse. Dermed indtager Randers andenpladsen syv point efter FC Midjylland, der dog har en kamp til gode.

Colin Todd har ingen planer om at snakke om medaljer, men han minder om, at jyderne faktisk vandt medaljer for to år siden.

Se: Randers holder fast i toppen

- Folk har kort hukommelse, for i min første sæson her sluttede vi faktisk nummer tre, og vi var i pokalfinalen. Så det er ikke noget nyt, at vi er her, det er en udvikling, der er sket over nogle år.

- Og kigger man på de sidste ni kampe i sidste sæson, så tabte vi faktisk kun to af dem. Det er en længere stime, vi har gang i, og det viser, der er bund i det, vi laver, siger han.

Forsvarsklippen Mads Agesen tør som sin træner ikke spå om, hvordan det kommer til at gå Randers FC i foråret.

- Top tre ved vinterpausen er realistisk lige nu, men det er umuligt at sige, hvad der sker i foråret. Der er mange klubber, der kan opruste, og vi kan også opruste, så vi kan indtil videre bare glæde os over de point, vi har fået, siger Mads Agesen.

Skulle det blive til en top tre-placering ved vinterpausen og samtidig avancement i pokalen, hvor Randers på onsdag møder Silkeborg, vil Agesen gerne stemple efteråret som mere end godkendt.

- Vi gik ind med en ambition om at lægge godt for land og om at komme i semifinalen i pokalen. Vinder vi mod Silkeborg, har vi i hvert fald sikret et meget spændende forår, både i pokalen og i ligaen, siger han.