Tradium i ny aftale med Team Danmark

Et større og bredere samarbejde med Team Danmark åbner op for sportsinteresserede unge, der vil tage en erhvervsuddannelse i Randers

Tradium i Randers har gennem flere år haft stor succes med at få elever på særlige Team Danmark ordninger gennem uddannelsesforløb. Nu udvides samarbejdet med idrætsorganisationen til gavn for de unge talenter.

Tidligere har de forskellige tilbud som supplerende undervisning kun været gældende for elever på de almene gymnasiale uddannelser, men nu kommer erhvervsuddannelserne også i spil.

- Man hører meget om, at der er for få, som tager en erhvervsuddannelse. Nu er det ikke længere udelukket at gøre det, selv hvis man er et stort sportstalent, forklarer collegeleder på Randers Elitesportscollege, Christian Møller.

Randers Elitesportscollege er Tradiums paraplyorganisation, der i samarbejde med Randers Realskole kombinere elitesport med skolegang.

Har stor erfaring på området

- Det specielle hos os er, at vi kan trække på mange års erfaring fra aftaler med Team Danmark på de øvrige uddannelser på skolen. Vi har ekspertisen i huset, siger Christian Møller.

Collegelederen ser derfor mange nye muligheder i udnævnelsen som uddannelsespartner, og allerede nu har han fået henvendelser fra interesserede elever.

- To håndboldspillere fra Randers HH har henvendt sig, fordi de kunne være fristet af at tage en håndværksuddannelse som Team Danmark-elev. For os er det ikke nødvendigt at lave store kampagner om det her, for det er en forholdsvis lille målgruppe, der er tale om, fortæller Christian Møller.

De elever, som har interesse for Team Danmark, skal oftest være inde omkring diverse landshold og befinde sig i den absolutte elite inden for deres sportsgren.

20210104-094805-L-1920x1280we

play Weekendens vejr: Det bliver frost – ikke 7-8 grader!

Grenaa-Anholt Færgefart

play Skibet er ladet med vacciner: Lige nu får øboere stikket

130220_roegfri_psyk.jpg

Psykiatri Listen ude af regionsrådet: Eks-formand er ærgerlig

politibil

Hjalp du en ung kvinde hjem nytårsnat? Politiet leder efter dig

Køreskole

Køre- og teoriprøver er indstillet frem til 7. februar

domstol retten byretten Randers pædofilisag 2

Børnemishandlers navn delt tusindvis af gange - politiet advarer