Tøjhandel gik galt: Dreng stukket ned med kniv på åben gade

Tirsdag eftermiddag blev en 16-årig dreng stukket med en kniv i ryggen i Randers centrum. Han bliver nu behandlet for sine skader på sygehuset

Overfaldet fandt sted på Kirketorvet i det centrale Randers. Foto: Google Street View

Kirketorvet ligger ved Sct. Mortens Kirke i Randers. Foto: Google Maps

1 af 2

To unge mænd skulle tirsdag eftermiddag mødes i det centrale Randers for at handle noget tøj, men den handel gik helt galt. Det endte med et knivstikkeri, og ofret – en 16-årig dreng – bliver nu behandlet for sine skader på sygehuset.

Læs også Få svar på dine spørgsmål om strejke og lockout

- Det er vores opfattelse, at en 18-årig mand har stukket ofret med en kniv i den nedre del af ryggen. De er blevet uenige om noget under tøjhandlen, og derefter udviklede det sig så, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jeanette Løv Rasmussen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Vi ankommer hurtigt stedet og allerede efter et kvarter anholder vi den formodede gerningsmand i området.

Jeanette Løv Rasmussen, Østjyllands Politi

Den 16-årige dreng er ifølge politiet ikke blot sluppet med overfladiske skader og bliver behandlet på sygehuset. Men han skulle være uden for livsfare, lyder den foreløbige melding.

Knivstikkeriet skulle have fundet sted omkring kl. 13.30 på Kirketorvet nær Sct. Mortens Kirke i Randers. De to unge kendte hinanden på forhånd og havde altså aftalt en tøjhandel.

Læs også Sølund: - Magtanvendelser skal være sidste udvej

- Vi ankommer hurtigt til stedet, og allerede efter et kvarter anholder vi den formodede gerningsmand i området, fortæller Jeanette Løv Rasmussen.

Om den 18-årig mand bliver fremstillet i grundlovsforhør for knivstikkeriet er endnu uvist.