Todd: Vi har alt at vinde

Colin Todd mener, at Randers FC har alt at vinde i fredagens kamp mod duksene fra FC Midtjylland

Randers FC skal fredag aften forsøge at rejse sig efter to nederlag i træk i Superligaen, når førerholdet fra FC Midtjylland gæster AutoC Park i Randers.

Colin Todd, der er Randers-træner, forudser en svær opgave.

- Vi har alt at vinde i dette opgør, og det kan vi gøre, hvis vi leverer samme indsats som hidtil i denne sæson. Vi har været tæt på point i de senest par opgør, og mod FCM skal vi vise tilhængerne, at vi stadig "er der". Vi skal "slå igen" oven på et par skuffende resultater, og til det formål findes der intet bedre end at skulle møde det kommende mesterhold, siger Colin Todd til Randers FCs hjemmeside.

Randers FC lagde stærkt ud i foråret ved at slå FC Nordsjælland med 3-0 på udebane, men siden er det blevet til nederlag til Silkeborg IF og AaB i Superligaen, ligesom holdet røg ud af pokalturneringen efter straffesparkskonkurrence i Parken mod FC København.

Se: Kamper utilfreds med ledelse

- Vi skal have brystet frem mod FCM. Fight, fight, fight bliver nøgleordene mod midtjyderne, siger Colin Todd.

Randers FC er placeret på tredjepladsen i Superligaen, men efter nederlaget i Aalborg i sidste runde er AaB begyndt at puste kronjyderne i nakken, og forspringet er nu på tre point til aalborgenserne på fjerdepladsen, mens Colin Todd og co. har fire point op til FC København på andenpladsen.

- Vi har stadig tre point flere, end da vi vandt bronze i 2013, så det ser stadig lovende ud (31 mod 34 point i år, red.). Men vi har selvfølgelig også et svært program foran os med modstandere som FCM, FCK og AaB. Vi ser frem til at tage hul på det program mod FCM fredag, siger træneren.

Kampen mellem Randers FC og FC Midtjylland spilles i aften, fredag, på AutoC Park i Randers klokken 18.30.

Til kampen har Colin Todd udtaget følgende spillere:

Kalle Johnsson,

Christian Keller

Johnny Thomsen

Mads Agesen

Jeppe Tverskov

Elmar Bjarnason

Mikael Ishak

Mads Fenger

Kasper Fisker Jensen

Jonas Kamper

Edgar Babayan

Mikkel Kallesøe

Joel Allansson

Alexander Fischer

Jacob Dehn Andersen

Viktor Lundberg

Ögmundur Kristinsson

Jonas Borring

Djiby Fall

Adama Tamboura

Nicolai Poulsen

Nicolai Brock-Madsen