Todd: Svært med 10 mand

For cheftræner Colin Todd er det vigtigt, at Randers FC nu fokuserer på Superligaen

01:00

1 af 2

Cheftræner Colin Todd var skuffet efter aftenens kamp, som, han godt vidste, ville blive svær mod IF Elfsborg, der er stærke på hjemmebane.

Efter de første 90 minutter stod der 0-0 på pointtavlen, og holdene skulle ud i forlænget spilletid. Men lige inden måtte Nicolai Broch-Madsen dog forlade banen på grund af et rødt kort.

- Det var en meget tæt kamp, men der var ikke mange chancer, så da Nicolai blev sendt ud sent i kampen, gav det Elfsborg en fordel, siger cheftræner Colin Todd til tv2oj.dk.

Se: Randers tabte til Elfsborg

I den forlængede spilletid gik det galt for Randers. Ad flere omgange forsøgte danskerne at cleare Elfsborgs indlæg, men til sidst røg bolden ud til Simon Lundevall på kanten af straffesparksfeltet, som sparkede svenskerne på 1-0.

- Vi blev lidt nervøse, da vi kom ned på ti mand, og i dag var simpelthen ikke dagen for os, siger træneren.

Han mener, at holdet i stedet skulle have sørget for at vinde i den første kamp på hjemmebane, hvor det kronjyske holde havde langt flere chancer end på udebane i Borås.

- Vi havde få chancer i dagens kamp, og vi havde simpelthen ikke nok kvalitet til at score på dem, vi havde, siger Colin Todd.

Kampen endte 1-0, og Randers FC er ude af Europa League.

Træneren var derfor tirsdag aften allerede begyndt at se frem mod holdets næste kamp mod FC Nordsjælland.

- Nu kan vi fokusere på Superligaen. Vi har måske nok haft svært ved at score mål, men det vil vende på søndag, siger en optimistisk Colin Todd.

Superliga-kampen mod FC Nordsjælland spilles søndag klokken 14 på AutoC Park Randers.

I videoen øverst på siden kan du se et kampsammendrag af kampen.