Todd raser over tilskuernes buhen

Cheftræner for Randers FC, Colin Todd, er ikke tilfreds med, at tilskuerne buher, når spillerne efter hans mening har leveret en god præstation

19:00

1 af 2

Efter gårsdagens uafgjorte kamp mod OB valgte en del af hjemmepublikummet fra Randers FC at ytre deres utilfredshed efter slutfløjtet, hvor de buhede af spillerne. Dagen derpå er cheftræneren for kronjyderen stadig utilfredshed med den behandling.

- Det er respektløst over for spillerne, når de har leveret godt spil og har kreeret mange chancer. Det var noget andet, hvis de havde spillet elendigt, lyder det fra Colin Todd.

Han mener, at spillerne havde fortjent bedre efter OB-kampen, og at publikum efter engelsk forbillede burde have anerkendt deres flotte spil, som resulterede i mange chancer.

Randers FC måtte nøjes med ét point

- Man kan ikke score på alt og vinde hver gang. Sådan er det bare, siger Colin Todd.

Ser ikke manglende mål som stort problem

Cheftræneren giver samtidig ikke meget for den kritik, holdet er blevet mødt af efter opgøret. Det er især de mange brændte chancer fra holdets angribere, der bliver fremlagt som problematisk.

- Det er først et problem, hvis vi ikke spiller os frem til chancerne. Gårsdagens kamp var således et bevis på, at det kan vi. Så skal målene nok komme, forklarer Colin Todd.

I indslaget øverst på siden kan du se cheftrænerens reaktion på tilskuernes buhen samt efterfølgende høre hans syn på sæsonen indtil nu og angriberkritikken