Todd: Jeg er generelt tilfreds

Randers FC tabte 2-0 til FCM i træningskamp

Randers FC tabte lørdag med 2-0 til FC Midtjylland i en træningskamp, og Randers-træner Colin Todd godkender holdets præstation i de første 80 minutter.

- Uanset resultatet kommer der altid noget positivt ud af en træningskamp. I første halvleg viste vi en god disciplin på bolden, nogle gange ville jeg endda kalde det ganske godt. Organisationen fungerede fint, og jeg var generelt tilfreds med indsatsen, siger Colin Todd til klubbens hjemmeside.

Koks i Randers-defensiven sendte med ti minutter tilbage af opgøret FC Midtjylland i front med 1-0, og kort før tid blev det også til 2-0 efter et straffespark.

Se: RFC tabte test mod FCM

- Vi gjorde det også fint i anden halvleg trods de mange udskiftninger, men vi bliver straffet af dårlige beslutninger. Men det er jo det, der sker i fodboldkampe, siger Randers-træneren.

Colin Todd havde fra kampens start sendt nyindkøbte Joel Allansson på banen, hvor han startede sammen med målmand Jack Duncan, der er til prøvetræning hos kronjyderne. Og Randers-træneren var tilfreds med deres præstation.

- Vi fik et godt indtryk af Joel Allansson, der ser ud til at have det godt med bolden, samtidig med at hans fysiske tilstand er blevet meget bedre. Jack Duncan gjorde det også fint i målet, siger Colin Todd.

Randers FC tager hul på foråret i Superligaen den 20. februar, hvor holdet møder FC Nordsjælland på udebane.