Todd-fravær bekymrer ikke Keller

Der vil være stor fokus på den fysiske træning, når Randers FC indleder forberedelserne til forårssæsonen i morgen, tirsdag, og derfor betyder cheftrænerens fravær ikke så meget, vurderer Christian Keller

I morgen, tirsdag, stempler Randers FC-spillerne ind til forårssæsonen, når 1st Team Coach Thomas Thomasberg samler tropperne på kunstgræsbanen bag BioNutria Park Randers.

Forårets første træningspas bliver uden Colin Todd, der efter en rygoperation endnu ikke er klar til at dirigere med det kronjyske mandskab, men det ser rutinerede Christian Keller ikke som noget problem.

- Colins fravær betyder ikke så meget, for i starten har vi fokus på den fysiske træning, og det har Thomasberg, Elstrup og Sand (trænerteamet, red.) styr på - ellers må vi hjælpe dem lidt på vej, smiler Christian Keller.

Han har - som de øvrige spillere - holdt sig i gang i ferien, og han glæder sig til at få kunstgræs under fødderne.

- Det bliver som altid hårdt at komme tilbage efter en pause, men det bliver også dejligt efter en god lang ferie, hvor der har været tid til hygge med familie og venner, og jeg glæder mig til at bruge energi med drengene igen, lyder det fra Christian Keller.

Cheftræner opereret: Misser opstart

Randers-spillerne har ikke trænet på BioNutria Park i juledagene, men de har fået besked på at holde sig i gang.

- Vi har fået et program, så folk har også trænet i ferien, og det er vigtigt, for ellers er der større chancer for skader, når opstarten går i gang. Jeg har blandt andet brugt min ferie på løbeture og styrketræning, men der har selvfølgelig også været tid til at nyde fridagene, fortæller Keller, der nok ikke sætter turboen på fra første fløjt i morgen:

- Jeg har haft lidt problemer med min ene læg, hvilket jeg også havde inden ferien, og det kan jeg mærke lidt endnu, men det skal nok blive fint, når vi stille og roligt kommer i gang, lyder det fra Christian Keller.

Træningen fløjtes i gang på BioNutria Park Randers klokken 10.00, og alle er velkommen til at overvære træningen.

Skærmbillede 2021-01-26 kl. 15.52.26

Virksomhed holder lukket, selvom den kunne holde åbent: - Vi vil ikke udnytte det loophole

Skærmbillede 2021-01-26 kl. 10.04.08

playV-ordførers kritiserede Dubai-tur var også ferie

20201214-114918-L-1920x1280we

playDansk forskning: Lyntest er bedre end først antaget

Politibil

Politiet søger vidner: Indbrudstyve i varebil i vild flugt fra politiet - folk måtte springe for livet

PGM - 250121 Trivsel skoler 1930 - 25012021 Still

play Skoleeleverne kæmper under nedlukning: Fire råd til forældre med børn i hjemmeskole

20201127-140210-L-1920x1236we

Efter iskold morgen venter en pæn tirsdag