Todd: En brillant præstation

Colin Todd, der er Randers FC-træner, roser sit hold efter at have vundet 3-0 på udebane over FC Nordsjælland

36 minutter. Det var alt, Randers FC skulle bruge for at nedlægge FC Nordsjælland i forårspremieren i Alka Superliga, og dermed snupper kronjyderne andenpladsen i Superligaen.

Randers var på det tidspunkt foran med 3-0, et resultat der også holdt hjem. Dermed vandt kronjyderne klubbens blot femte opgør mod FCN i 26 indbyrdes kampe.

- Det var en brillant præstation. FC Nordsjælland har et godt hold, men vi fik en fremragende start. Vi kontrollerede første halvleg, og angriberne viste enorm skarphed, siger træner Colin Todd.

- Efter de tre mål fik vi så en udvisning til Elmar Bjarnason, og det gjorde, at vi skiftede ud i pausen, så vi holdt fast i vores to kompakte kæder på fire. De holdt stand, og det er jeg meget tilfreds med, siger han.

Med sejren er Randers nu på andenpladsen i Alka Superligaen, seks point efter førende FC Midtjylland. Men i Randers-lejren fastholder man målet om en placering i top-seks. Medaljer snakker man ikke om.

Se: Randers moste FCN i Farum

- Vi tager en kamp ad gangen og går efter at vinde den næste kamp, lyder det samstemmigt fra Todd og anfører Christian Keller.

Randers var uden Mikael Ishak og Viktor Lundberg i angrebet, men reserverne Nicolai Brock-Madsen og Djiby Fall viste deres målfarlighed med henholdsvis et enkelt og to mål.

- Jeg håber, at det kan gøre, at jeg også starter inde i næste uge. Men det er helt op til Colin Todd. Jeg har været meget skadet, men er nu helt klar igen, så vil han bruge mig, er jeg klar, siger Brock-Madsen.

Samme melding kommer fra fredagens angrebsmakker, Djiby Fall.

- Jeg er meget tilfreds med mine to mål. Jeg vil gerne spille, og det vil de tre andre angribere også. Træneren må så beslutte, hvem der er bedst på dagen, siger Fall.

Fall har ligesom Mikael Ishak og Viktor Lundberg scoret fem gange i sæsonen. Nicolai Brock-Madsen står noteret for en enkelt fuldtræffer.

På tirsdag er debatprogrammet Fodbold med Horup tilbage efter vinterpausen, og her gæster Jesper Stüker, sportschef i Silkeborg IF, og Peter Christiansen, sportschef i Randers FC, programmet. Se med kl. 19.55 på TV 2 | ØSTJYLLAND.

Herunder kan du se Randers-spillerne fejre sejren i omklædningsrummet.

Randers FC fejrer sejren:

96f50bfe-ee7a-4c4d-a549-2f3b20c5c7f8

Antal indlagte falder, men stor genåbning vil være "leg med ilden", advarer overlæge

IMG_9036

play Kæmpe sten i Gudenåen skaber debat: - Det er jo fuldstændig galimatias

Vaccine dosis.

Bopæl har betydning for vaccinetid: Region vil nu genoverveje kriterier

Jakob Ellemann-Jensen

Ellemann vil åbne til maj efter vaccination af alle over 50 år

inger_kjaer_hoejbjerg_0

Vildskov vækker følelser: - Debatten har en hård og uforsonlig tone

Slik-drenge

play Da nattelivet lukkede ned, blev de slik-pushere