Todd efter transfervindue: Vi har en god trup

Colin Todd er tilfreds med de spillere, han har fået. Men han vil ikke afsløre, om det er bedre end sidste år

Sommerens transfervindue har budt på udskiftninger i Randers-truppen. Man har blandt andet sagt farvel til profiler som Nicolai Brock-Madsen, Jonas Kamper og Elmar Bjarnason.

Som erstatninger har man blandt andet hentet Mustafa Amini, Piotr Parzyszek og Mandla Masanga. Randers-træner Colin Todd er tilfreds med den trup, han har til rådighed.

- Jeg er godt tilfreds med de spillere, vi har fået ind. I fodboldens verden kommer og går folk, og det handler om at arbejde med de spillere, man har til rådighed, siger Colin Todd

Han er dog tilbageholdende med at sammenligne de spillere, han havde til rådighed i sidste sæson, med dem, han har nu.

- Vi har en god trup, men jeg vil ikke sige, om det er bedre end sidste sæson. Sidste sæson er overstået, og jeg koncentrerer mig om denne sæson, siger Colin Todd.

Todd: Vigtigt at få Ishak på tavlen

Randers-anfører Christian Keller synes, at truppen umiddelbart ser stærkere ud end sidste sæson, men det afhænger af, om man kan få spillet de nye ind.

- Vi har sagt farvel til nogle erfarne folk, der har betydet meget for klubben. Det er nogle talentfulde spillere, vi har fået ind.

- Og uden at forklejne nogen af dem, der er taget af sted, så er det spillere, der i hvert fald er større salgspotentiale i for klubben, siger Keller.

Han understreger, at der er tale om yngre spillere med mindre erfaring, og derfor må man også forvente, at der kommer nogle spillemæssige udsving i løbet af sæsonen.

- Vi er en noget yngre trup nu, og det har allerede givet nogle udsving, og det vil det også gøre i fremtiden. Det er en udfordring, som vi bliver nødt til at arbejde med, siger anføreren.

Ifølge ham er det nogle mere tekniske spillere, der er kommet ind, og som har evnerne til at blive farlige på egen hånd.

- Jeg føler i hvert fald, at det er spillere, der har evnerne til at sætte deres direkte mand, og det har jeg også set til træning. Men udfordringen for dem er, at de også skal vise det om søndagen, når vi spiller kampe, siger han.

De nye Randers-spillere får mulighed for at vise sig frem igen på onsdag, hvor der venter en svær opgave mod FCK i Parken.

Blomsten Silkeborg Winnie Christensen

playHvorfor må blomsterbutikker og Normal holde åbent, når Flying Tiger skal være lukket?

akutklinik Grenaa

play Muligt at lukning af akutklinikker forlænges: - Det er rigtig ubehageligt

Kalø Slotsruin vinter

playFrostvejr og solskin lokkede på vinterens koldeste dag

coronaprøve corona

Trods lavt smittetal stiger antal smittede med B117-variant

coronatest coronavirus covid-19 test

Opfordring ser ud til at virke: Testcenter oplever igen stor efterspørgsel

Thomas Pedersen

Før lavede Thomas guidede gåture: Nu bliver han forpustet af at gå ud i sit køkken