Thomas' far: Det betyder alt, at vi nu kan komme videre

Thomas Stralners familie har hver dag gennem fem uger søgt efter den 19-årige dreng

01:55

1 af 2

Efter fem lange uger i uvished, fik Thomas Stralners forældre og familie endelig en afklaring lørdag eftermiddag, da dykkere fandt en livløs person i Randers Havn.

Den efterfølgende findestedundersøgelse bekræftede, at det var den 19-årige Thomas Stralner, som har været forsvundet siden en bytur i Randers 16. januar.

- Det betyder alt, at vi nu kan komme videre med det, vi nu skal. At få bearbejdet vores sorg og få sagt farvel til Thomas, siger Michael Stralner til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Indsamling til familien Stralner

De fem uger i uvished har sat sine spor hos familien.

- Det har været grusomt. Det har været som om, man har fået beskeden om, at vi har mistet Thomas flere gange, hver uge. Hver dag køre ud og søge og hver dag komme tomhændet hjem, siger Michael Stralner.

Han understreger, at familien ikke var kommet gennem den seneste tid uden den store opbakning og støtte, som familien har mødt fra en række borgere og virksomheder.

19-årige Thomas Stralner er fundet død i Randers Havn

Nu gælder det så familien, der skal samles op.

- Der går nok noget tid, men nu får vi fred. Vi har en familie, der er splittet ad følelsesmæssigt, og det kommer til at tage noget tid at samle de stumper igen, siger Michael Stralner.

Se interviewet med Thomas Stralners far i videoen ovenfor.