Tester australsk keeper

Randers FC får Jack Duncan til prøvetræning

Foto: Wikipedia

Randers FC er godt besat på målmandsposten med Karl-Johan "Kalle" Johnsson og Ögmundur "Ömmi" Kristinsson, og nu kan endnu en keeper være på vej til Kronjylland.

I hvert fald tester Randers FC i den kommende tid den 21-årige U23-landsholdsmålmand Jack Duncan fra Australien.

- Vi ser det som en god lejlighed til at se en målmand fra vores "shortliste" an på. I det meste af prøveperioden er både Kalle og Ömmi alligevel væk på landsholdsrejser, så det sikrer os fortsat en vis kvalitet på målmandsposten til den daglige træning, der også suppleres med de to unge, Alexander Nybo og Søren Bebensee i det omfang, deres skolegang tillader det, siger sportschef Peter Christiansen til klubbens hjemmeside.

Se: Den næstbedste målmand

Jack Duncan repræsenterer til daglig klubben Perth Glory i den australske A-League, og han har indtil videre opnået fire ungdomslandskampe.

- At spille i Danmark er en mulighed, jeg ikke vil gå glip af, og det at spille i Europa er et langsigtet mål for mig, siger Jack Duncan til Perth Glorys hjemmeside.

Jack Duncan træner med i Randers FC fra den 10. til den 24. januar.

Og der bliver god plads på træningsbanen til at se Jack Duncan an, da Kalle Johnsson er med det svenske ligalandshold i Abu Dhabi fra den 10. til den 20. januar, mens Ömmi Kristinsson er med Island på træningsophold i Florida fra den 12. til den 20. januar.