Superliga-konkurrent vil gafle Randers-træner

Randers FC's sportsdirektør, Søren Pedersen, siger, at AaB har henvendt sig angående Thomas Thomasberg.

Der kan ske ting og sager på trænerfronten inden for få dage i Superligaen.

Torsdag aften kunne den svenske avis Expressen fortælle, at Hammarby er tæt på at ansætte AaB-træner Marti Cifuentes som ny cheftræner.

Tidligt fredag morgen erfarede Ekstra Bladet så, at AaB havde vendt blikket mod Kronjylland i jagten på en mulig afløser. Senere fredag bekræfter Randers FC interessen fra Aalborg.

Over for Randers Amtsavis siger Randers' sportsdirektør, Søren Pedersen, at AaB har vist interesse, men at der ikke er forhandlinger i gang.

- Men det kan være, at vi hen over weekenden bliver klogere på, hvad der kommer til at ske, siger Søren Pedersen til avisen.

Randers har haft et formidabelt efterår. Her jubler spillerne efter en scoring mod  rumænske CFR Cluj i Conference League.
Randers har haft et formidabelt efterår. Her jubler spillerne efter en scoring mod rumænske CFR Cluj i Conference League. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Randers håber, Thomasberg bliver

Randers er ifølge Pedersen ikke afvisende over for at lade Thomasberg skifte klub, hvis træneren ønsker det, men understreger, at man er glad for Thomasberg, der "gør det vanvittigt godt".

- Derfor håber jeg selvfølgelig også fra min stol, at han vælger os frem for en anden klub, siger Pedersen til Randers Amts Avis.

Thomas Thomasberg har en fortid som spiller i AaB. Han har været træner i Randers siden 2018 og forlængede sidste år sin kontrakt med klubben frem til 2025.

Marti Cifuentes havde 1. januar i år etårsjubilæum som AaB-træner, men meldes altså på vej til Sverige.