Storstilet arrangement: Sådan vil Bilka finde 400 medarbejdere

Det kræver en del arbejde at finde op mod 400 medarbejdere. Derfor stabler Bilka i Randers et storstilet rekruteringsevent på benene

Foto: Claus Fisker - Scanpix

Til august åbner en helt ny Bilka i Randers Storcenter, og med en butik af en betragtelig størrelse skal der selvfølgelig ansættes en god portion nye medarbejdere – faktisk 300-400 styks.

Læs også Bilka kommer til Randers: Erstatter Kvickly i storcentret

Derfor holder Bilka en stor rekrutteringsevent på Tradium i Randers den 9. og 10. april 2018. Bilkas kommunikationsafdeling oplyser, at det er første gang, man laver et så storstilet event i forbindelse med ansættelser.

Vi tror, det er den bedste måde at finde de dygtigste medarbejde på.

Jan Møller, kommende varehuschef i Bilka Randers

- Det kræver en del koordinering, når vi skal se så mange mennesker an, men vi glæder os. Vi tror, det er den bedste måde at finde de dygtigste medarbejde på, siger kommende varehuschef i Bilka Randers, Jan Møller, til TV2 ØSTJYLLAND.

Hver fremmødte jobsøger ved eventet vil få en samtale på 10-15 minutter med én af de 28 personalechefer, der kommer fra hele landet.

Håber på 1000 tilmeldinger

Der vil være tale om stillinger i alle Bilkas forskellige salgsafdelinger men også drift, kundeservice og kasselinje. Deltagerne skal medbringe et CV til samtalen, og hver deltager kan kun tilmeldes én samtale.

- Vi er meget spændt på, hvor mange der melder sig til. Indtil videre har vi fået omkring 100 tilmeldinger, og om vi kommer over 1000, vil tiden vise, siger Jan Møller. 

Læs også Første spadestik til ny Bilka i Randers: Nu begynder arbejdet

I Bilka håber man på, at rigtig mange vil melde sig til eventet, og skulle der være flere interesserede, end der er plads til på de to dage, vil der blive annonceret endnu et event.

For at komme til samtale, skal man booke en tid til samtale indenfor det område, man er interesseret i på bilkaranders.dk.

Bilka afløser Kvickly i Randers og overtager dermed de knap 10.000 kvadratmeter store butikslokaler i Randers Storcenter.

VIDEO: Bilka valgte forrige vinter at indføre døgnåbent i blandt andet butikken i Tilst. Se mere om, hvem der handler om i natten i indslaget her:

02:40 Luk video