Storsejr til Randers HK i EHF Cup'en

Her til aften udspillede de randrusianske håndbolddamer totalt deres hollandske modstandere fra Amsterdam

Foto: Hans Carstens

Der var aldrig rigtig tvivl om, hvem der skulle trække sig sejrrigt ud af aftenens EHF Cup kamp mellem hjemmeholdet Randers HK og VOC Amsterdam. Hollændere fulgte kun med de første 10 min., og herefter stod der Randers på det meste.

Første store føring blev skabt ved 11-6, og hjemmeholdet kunne gå til pause med en føring på 17-11. I de første 30 min. var det især den stærke svenske stregspiller, Clara Monti Danielsson, der drev gæk med de hollandske gæster.

Efter pausen gik det ikke meget bedre for hollændere, der for alvor så ud til at have tabt pusten i slutfasen af kampen. Forspringet blev kun større og større, og ved dommernes sidste fløjt stod der 36-25 på måltavlen.

Også sejr til de randrusianske herrer

En af de mest dramatiske hændelser i opgøret fandt sted til allersidst, hvor en VOC Amsterdam spiller fik rødt kort efter en infight med Randers HKs Johanna Westberg.

Returkampen spilles om en uge i Amsterdam, men meget synes allerede afgjort nu.

Tidligere på dagen var der ligeledes succes for randrusiansk håndbold. Da var det byens bedste herrer, der vandt deres hjemmekamp i 1. division mod HØJ Elite med 28-23.

Med sejren konsoliderer Randers HH sig på tredjepladsen i rækken.