Stopper på tandhjulsfabrik

Palle Martin afløser Søren Fischer som administrerende direktør for Skandinaviens største producent af specialtandhjul, Randers Tandhjulsfabrik

Skandinaviens største producent af specialtandhjul, Randers Tandhjulsfabrik, har fået en ny topchef.

Den hidtidige administrerende direktør Søren Fischer har valgt at overlade roret til den tidligere øverste chef for den amerikansk ejede kølekoncern Johnson Controls i Danmark, Palle Martin.

Det gør han efter mere end 30 år som administrerende direktør i Randers Tandhjulsfabrik, hvor han er fjerde generation i virksomheden.

Søren Fischer, der også er formand for Dansk Industris lokalafdeling, fyldte for nylig 67 år, og nu er tiden altså inde til at give stafetten videre:

- Jeg er mæt og træt, men jeg er også glad og stolt. Alting har sin tid, og af hensyn til virksomhedens fremtid er der nu brug for, at der kommer nye og yngre kræfter til i ledelsen af Randers Tandhjulsfabrik, siger Søren Fischer i en pressemeddelelse.

Søren Fischer har besluttet at trække sig som formand for Dansk Industris i Randers/Norddjurs på generalforsamlingen sidst i april.

Han vil nu hellige sig ledelsen af det delvist Randers Tandhjulsfabrik-ejede selskab Fischer-Kamstrup samt tandhjulsfabrikkens ejerinteresser i to industriselskaber, et lokalt P-hus og et ejendomsselskab.