Spyttede efter 10-årig pige ved flaskeautomat

En 52-årig mand er anholdt og sigtet for vold efter en uoverenstemmelse med et barn.

En tiårig pige fra Randers fik sig onsdag eftermiddag en ubehagelig oplevelse under en tur til flaskeautomaten i den lokale Coop365.

Her blev hun både spyttet efter og slået med en pose, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Ifølge pigen var hun i gang med at pante, da en 52-årig mand gentagende gange og i et meget højt toneleje havde spurgt hende, hvornår hun var færdig. Det vidste hun ikke, svarede hun.

- Da pigen havde puttet den sidste flaske ind, var manden kommet ind i rummet, havde skubbet hende til side og trykket hendes flaskebon ud, hvorefter de to havde haft en kort meningsudveksling, siger kommunikationsmedarbejder Janni Lundager fra Østjyllands Politi.

- Hun havde spurgt ham, hvor hendes bon var, og han havde så svaret, at han havde lagt den på skraldespanden.

Slået på kinden

Der var tale om Coop365 Hadsundvej i Randers, og pigen gik efter hændelsen ud for at ringe til sin mor. Det udløste både spyt og et slag med en pose fra den 52-årige, mens han passerede hende, har hun efterfølgende forklaret til politiet.

Posens indhold havde ramt den tiårige på venstre kind, og manden var derefter gået ind for at handle, lød forklaringen.

Pigens mor ankom kort efter til stedet og ringede straks til politiet. Moderen hjalp samtidig med at tilbageholde den 52-årige, til politiet ankom. Han blev herefter anholdt og sigtet for vold.

- Manden mener ikke, at han har ramt hende med posen, men fordi han erkender, at han har svinget med den og spyttet efter hende, vurderede politiet, at der var grundlag for en sigtelse, siger kommunikationsmedarbejderen.