Spritbilist sur på lastbilchauffør

En 31-årig spritbilist så sig sur på lastbilchauffør efter uheld

01:11

Foto: Local Eyes

1 af 2

En spritbilist kørte onsdag aften kort før klokken 23 ind i lastbil, og efterfølgende blev han så sur, at han konfronterede den 59-årige lastbilchauffør.

Den 31-årige bilist, der ifølge politiet var påvirket af alkohol, kørte ind i lastbilen på motorvejen i sydgående retning ved Randers.

Ved påkørslen kilede bilen sig fast under lastbilen, men den 31-årige bilist kom ikke mere til skade, end at han kunne hoppe ud af bilen og opsøge lastbilchaufføren.

- Han gik op til førerhuset, hvor han tog chaufførens mobiltelefon og kastede den ud på marken. Lidt efter vendte han tilbage og tog et par nøgler, hvorefter han stak af, siger politiassistent Marianne Morgen fra Østjyllands Politi til tv2oj.dk.

Lastbilchaufføren tilkaldte politiet. Med en hundepatrulje søgte politiet efter den 31-årige bilist, og de fandt ham cirka en kilometer fra ulykkesstedet. Her forsøgte han at gemme sig i en kornmark ved at ligge fladt på maven.

- Han er indtil videre sigtet for spirituskørsel, og så må vi lige se, hvad efterbehandlingen af sagen bliver, om der kommer yderligere sigtelser, siger Marianne Morgen.

Manden er efter endt afhøring blevet løsladt.

Øverst på siden kan du se video fra stedet, og på LocalEyes kan du se flere billeder.