'Spiderman' fanget

Slog ud efter politibetjent med skovl

Efter længere tid efterforskning var det i går muligt for Østjyllands Politi at pågribe en tidligere undsluppet 44-årige mand.

Manden, der tidligere er blevet omtalt som Spiderman, undslap politiet i september 2011, hvor det lykkedes ham at undvige fra politigården via et vindue.

Siden da har den 44-årige været efterlyst.

I går aftes kunne håndfuld betjente møde op på en bopæl i omegnen af Randers for at pågribe manden, der er sigtet for salg af narkotika.

- Han havde ikke lige til hensigt at lade sig anholde, må vi konstatere. Han opførte sig meget aggressivt og slog ud efter de uniformerede betjente med en skovl, siger politikommissær hos Østjyllands Politi Mogens Brøndum til TV 2 | ØSTJYLLAND.

En af politibetjentene nåede ikke at undvige en række af slagene. Han fik sår og kraftige hævelser på venstre arm og hånd og i ansigtet.

Manden overgav sig først, da betjentene anvendte peberspray.

- Han må have tabt overblikket eller være gået i panik. En ting er i hvert fald sikkert, og det er, at han har forværret sin sag noget op til otte års fængsel yderligere, siger politikommissær Mogens Brøndum.

Den 44-årig mand fra omegnen af Randers er nu sigtet for både salg af kokain og vold mod polititjenestemand.